Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért jött ennyire hirtelen a...

Miért jött ennyire hirtelen a derékfájás? 6 hetes kismama vagyok

Figyelt kérdés

A nem várt mensi előtt borzasztóan fájt a derekam, és amikor megjött,utána elmúlt(3 napig megvolt, pedig már terhes voltam akkor). Most 2 hét után, ma reggel óta annyira fáj a derekam is meg az ölem, hogy se ülni, se állni nem birok. Ez normális, hogy ennyire rám jött a derékfájás?

Lehet, hogy bugyuta kérdés, de légyszi,ne hordjatok le...

2008. júl. 4. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az ennyire erős derékfájás mennyire normális, ezért szerintem beszélj a dokiddal! Boldog babavárást!
2008. júl. 4. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, amikor ennyi idős terhes voltam nekem is volt derékfájásom, még a dokihoz is elrohantam, mert azt mondták lehet hogy vesetágulatom van, mire a doki azt mondta nem kell aggódni, ez azért van mert ott benn most minden átrendeződik. A szalagok teljesen másképp vannak most hiszen felkészülnek majd a nagy méh tartására. Azért szólj a dokidnak erről, de szerintem nem kell aggódnod a babára ez abszolút nincs hatással, ő éli odabenn a kis mennyei világát most.

Boldog babavárást.

2008. júl. 4. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!