Létezik, hogy ennyire korán érzem a babát?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 10. hétben a 2. gyerekemmel. A kisfiamnál csak a 14. hét környékén éreztem a "buborékolást" először, de most már 1 hete is éreztem ilyet, és most a napokban is. Létezik, hogy ez már a baba mozgása lehet? Emellett annyira gyorsan nő a hasam, hogy el se hiszem. Bár túlsúly is van rajtam, de akkor is.2012. dec. 17. 16:04
1/4 Bubu18 válasza:
Nem lehet hogy idősebb terhes vagy?biztos hogy nem értelmezted fére??
2/4 anonim válasza:
Szia! Én csak 19hetesen éreztem de bizony nővérem a második babát már 12hetesen érezte! A második babát állítólag hamarabb lehet érezni:-)
3/4 anonim válasza:
Szia! Érezheted simán! Én a 3-ikat várom, de a másodiknál emlékszem, még nem töltöttem be a 12. hetet és át kellett alakíttatnom a céges kosztümömet, sokkal nagyobb volt a pocakom, mint az elsővel. Folyton csak azt hallottam, úristen mekkora a hasad, mondjuk alacsony vagyok és ott kevésbé oszlik úgy el egy pocak, mint egy magasabb nőnél. A baba mozgását szerintem még nem érezheted, az korai lenne, de azt, hogy nő a méhed, tágul, azt simán. Jó babavárást!
4/4 A kérdező kommentje:
Biztosan 10 hetes vagyok, de elképzelhető, hogy tényleg a méh mozgását, tágulását érzem.
2012. dec. 17. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!