Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy tényleg...

Lehetséges, hogy tényleg ilyen korán érzem a babát?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne nézzetek hülyének... 13.hétben vagyok, és pár napja azt vettem észre, hogy még sosem érzett érzés jön a pocimból(konkrétan lentről, nem a beleimtől, ez biztos), még meg is ugortam a meglepetéstől, hogy ez mi volt? Olyan volt, mintha pattogott volna belül pár másodpercig, aztán megint semmi... Elhesegettem a gondolatot, mert ugye ilyen korán még nem érezhetem a babát, de ma megint éreztem, váratlanul, megint jött egy hirtelen ugrás a meglepetéstől, éppen az a belül érzett pattogó érzés, (mintha egy szénsavas üveget bontottak volna ki-bocs a fura fogalmazásért), aztán megint semmi.

UH-n a doki azt mondta, hogy nagyon eleven a kicsi, láttam is, hogy mozog, de akkor nem éreztem, csak ez a két alkalom volt. Lehetséges, hogy épp olyan mértékben mozgott, és olyan helyen, hogy megérezzem? Vagy lehetetlen? Vélemények? Köszi!

2011. ápr. 30. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg őt érezted, én a 16. héten éreztem először.
2011. ápr. 30. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Én most várom a második babámat, és én is éreztem már a 13. héten. Úgyhogy igen, lehetséges.:) Jó babavárást!:)
2011. ápr. 30. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Alkati kérdés is ez. Szerintem is Ő lesz, ezentúl minden nap kell ilyet érezned!

Én most vagyok 12 hetes, már kérdezte a dokim, hogy volt-e már mozgás, szóval lehet. Az 1. babámat 3 és fél hónaposan éreztem.

2011. ápr. 30. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden terhesség más-és más! Készülj fel,amikor megszületik is eleven lesz! -tapasztalat!

Én az elsőt csak a 20. héten éreztem,a másodikat már a 11. héten,de akkor még annyira bizonytalan voltam,és csak a 13. héten mertem azt mondani,hogy "igen,ez már biztosan Ő volt"

Élvezd ki ezeket a pillanatokat!!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv: 2 gyermekes,20 heteske.

2011. máj. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!