Szerintetek leszállt már az a pocak? Tippelhettek is hány hetes vagyok, első babánkat várom.
2013. jún. 25. 12:57
11/40 anonim válasza:
13:08
Jó a megfigyelésed én csak a pocakra koncentráltam, tehát biztosan fiu,ha kék szinü az ágya.
12/40 anonim válasza:
Egy kislánynak is lehet kék babaágya :)
13/40 anonim válasza:
Szerintem első babánál akinek ilyen szépen bekészítenek mindent előre és ilyen gyönyörű ágya van nem hiszem h kéket tesznek ha kislány :)
15/40 A kérdező kommentje:
Elárulom hogy tényleg kisfiú,és ma vagyok 38+4 napos. Nagyon örülnék neki ha a héten megszületne,mert akkor az orvosom indítani akarja,vagy császározni jövőhéten,mert szerinte nagy a baba kb. 3700-3800 gramm születési súlyra tippel. Én meg halálosan rettegek a császármetszéstől. Nagyon bíztam a hidegfrontban de nem igazán segített.Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 25. 13:13
16/40 A kérdező kommentje:
Én sose tudtam megtippelni ki hány hetes,de ti mindannyian nagyon ügyesek voltatok és nem sokat tévedtetek :-)
2013. jún. 25. 13:16
17/40 Nyunya85 válasza:
Én is 32 hetes vagyok, nekem is fiam lesz. Hol fogsz szülni? Egyébként ne félj a császártól, csak a hasizmod fog fájni meg görnyedt leszel egy kis ideig.
18/40 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán fogok szülni. Hát remélem azért lesz lehetőségem megpróbálni "hagyományos" módon megszülni a kisfiam,de ha nem akkor marad a császármetszés. A baba az első nem az én kívánságom :-)
2013. jún. 25. 13:25
19/40 Nyunya85 válasza:
persze, egyértelmű nem azért mondtam!Csak emlékszek, hogy én is mennyire féltem az elsőtől, de nekem beszorult a baba és nem tudtam "simán" megszülni,4,17kg volt. A második megindult a dr. Hause közben és fél óra alatt "simán" szültem, pedig másnapra ki voltam írva császárra:) ő 3,6 kg volt. Most viszont megint nagy baba elé nézek, van hasonlítási alapom, mivel szültem mindkét módon. Persze az a legszebb és legjobb dolog amikor hagyományosan szülsz, de x óra vajúdás és sehogysem akar kijönni után a császár is megváltás!
20/40 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy megváltás. Nekem első baba így még nem tudom mi vár rám,de lehet szülés közben én magam fogok könyörögni a császármetszésért :-)
2013. jún. 25. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!