Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet menni strandra?

Terhesen lehet menni strandra?

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok. Tervezzük, hogy elmegyünk a strandra. Én is úszhatok, vagy csak nézzem ahogyan úsznak a gyerekek.
2013. jún. 22. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Ha zárt a méhszájad (orvos nem jelezte az ellenkezőjét), akkor nyugodtan fürödhetsz, nem lehet semmi baj. A zárt méhszáj megakadályozza a kórokozók bejutását a babához. Hüvelyi fertőzést ettől függetlenül kaphatsz, akár a nem terhesek, de ez ilyenkor nem veszélyes.

Én sajna nyitott méhszájjal vagyok, nekem még kádban fürödni sem szabad.... :(((

2013. jún. 22. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Megoszlanak erről a vélemények, de általában az orvosok szokták engedni ha nincs gond. Én nem terhesen sem megyek medencés strandra, de ez az én véleményem. Természetes vizekben viszont szívesen úszok. Ha nem lesz gond én simán bemegyek a Balatonba terhesen, kicsit kevesebbet lubickolok majd benne mint amúgy tenném, de biztosan megfogok mártózni benne.
2013. jún. 22. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

én medencébe biztos nem mennék, mindenem zárt, de az orvosom mégse ajánlotta, ennek ellenére sokan mennek, én nem érezném jól magam. persze strandra elmennék, zuhanyoznák sokat, pihennék az árnyékban, olvasgatnék.

22 hikm

2013. jún. 22. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet úszni, sőt nagyon sokan állítják hogy szülésre nagyon jó az úszás! Nekem hál isten van itthon medencém, így napi szinten úszom. 31 hkm
2013. jún. 23. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!