4-5 hetes terhesen letet menni strandra?
Lehetni lehet, csak nem nagyon ajánlják.
Főleg azért, mert terhesen sokkal könnyebben lehet fertőzéseket összeszedni, másrészt a nagyon meleg vízben való tartózkodásból is lehet gond.
Én nem mentem terhesen strandra, de egyébként sem járok.
Szerintem jobb megelőzni a bajt. De te tudod, nem biztos, hogy lesz is bajod tőle.
4. vagyok.Kérdezd meg az orvosod.
MOndom én úsztam uszodában, Balatonban, Velencén, strandon, Horvátországban, Franciaországban..... semmi bajom nemvolt
én egyszer mentem strandra terhesen, életemben először gombás fertőzést szedtem össze, (pedig ilyen fertőzésektől védő tampont is használtam)szerencsére megúsztam,nem fertőzte meg a babát, Canesten kúppal elmúlt. Tavaly viszont elhalt egy 6 hetes terhességem, szerintem annak viszont a kerti medencénk az oka.. gyerekeimmel fürödtünk benne csak mi, idegenek soha,de szerintem azzal volt gáz,mert egyszercsak irtóra elkezdtem viszketni, hasonlóan a gombás fertőzéshez, égő, viszkető tünetek, kb egy hétig, aztán mentünk az épp esedékes első uh.-ra, és nem voltak életjelek, pedig már kellett volna lennie. Szóval szerintem betett a kerti pancsi.. :(((
Tengervízben állítólag biztosnágos, a sós vízben uyge nem terjednek a fertőzések. A természetes vizek is jobbak. Most ismét terhes vagyok, a Balatonra megyünk a nyáron, de szerintem nem merem megkockáztatni hogy bemenjek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!