Ennyire tud fájni a magzatmozgás? Vagy ez valami jósló lenne? 34 hkm
Most úgy egy hete érzem erősebben, hogy a babám, (fejvégű) nem tudom mit boxol ott lent, de annyira fájdalmas, hogy hihetetlen.. szinte nyilalló érzés..
Ma reggel ez kifejezetten fájdalmas volt, de közben érzem, hogy keményedek is, ki is nyomja a kis fenekét, de be van feszülve az egész hasam...
Enyhe mensi szerű görcseim is vannak néha...
Ezután ittam egy magnéziumot és elmúlt...
Szerintetek?
Na voltam ma bent, és még kiengedtek keddig, és akkor vissza kell még 1x menni, és kiderül, hogy maradok vagy végleg kiengedenk... :D Eddig jók az eredményeim..
Nst-én voltam és az is tökéletes volt, szóval a szülés még odébb van... jóslók ide vagy oda :D
Voltam ma áramláson, és jó lett ezért nem kell befeküdnöm, de zárót se kaptam, így bejárós lettem, keddenként áramlásra, péntekenként nst-re kell járnom...
Ma délután elkezdtem görcsölni megint, olyan mensigörcs volt, ezért bevettem egy magnéziumot, meg lefeküdtem és aludtam egyet.. de mikor felkeltem még mindig fájt, még most is fáj, most erősebben mint a múltkor.. ez már biztosan jósló lesz, mert a múltkor nem volt ilyen erős....
Ha most megjött volna és azért fájna már vennék be egy no-spát :D De azért annyira meg nem súlyos, hogy emiatt visszamenjek..
Pénteken ha megyek nst-re akkor úgyis látszani fog, ha valami nem jó, pont aznap töltöm a 36. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!