Ennyire tud fájni a magzatmozgás? Vagy ez valami jósló lenne? 34 hkm
Most úgy egy hete érzem erősebben, hogy a babám, (fejvégű) nem tudom mit boxol ott lent, de annyira fájdalmas, hogy hihetetlen.. szinte nyilalló érzés..
Ma reggel ez kifejezetten fájdalmas volt, de közben érzem, hogy keményedek is, ki is nyomja a kis fenekét, de be van feszülve az egész hasam...
Enyhe mensi szerű görcseim is vannak néha...
Ezután ittam egy magnéziumot és elmúlt...
Szerintetek?
Na engem meg befektettek, mert magas a vermyomasom....
ugyhogy valoszinuleg mar bent maradok... egyebkent mondtak hogy mar nem huzzuk ki vegig...
Szia! Na végül, mégiscsak hazaengedtek, igaz csak hétvégére, és majd vissza kell mennem vasárnap, mert akkor dől el, hogy kiengednek-e vagy sem, mert most csak eltávon vagyok :D Jövőhéten tudnak csak kiengedni, mert pénteken töltöm a 36 hetet, és utána már nem engednek ki senkit! :(
Az az egyetlen egy vérnyomásom lett magas azóta napi 5x mérik és még majdnem hogy alacsony :)
Azért gondolom, hogy nem húzzuk ki a végéig, mert nagyon nagy a babám.. már most 34 hét 4 naposan 37 hetesnek felet meg a méretei alapján, egyébként azóta nem fáj a hasam hál istennek.. lehet, hogy a babám is meg volt kicsit szeppenve, és nem is mozgott olyan intenzíven a kórházban, mint itthon, vagy csak a front miatt fájt nem tudom.. de most egyáltalán nem fáj...
Viszont a kórházban elkezdett bedagadni a szám, már más is észre vette, szóval közeleg a vég :D kezd torzulni az arcom :)
És veletek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!