A magzatmozgás csak nekem ekkora boldogság? Vagy ti is úgy vagytok vele hogy a bőrötökből ugrottok ki egy-egy rúgástól?! Arról nem is beszélve ha egész nap mocorog! 28 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Számomra ez egy csoda,óriási élmény ez a várandósság!!!2013. jún. 13. 18:51
1/13 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül! :))
Minden mozzanatát Imádom! Amikor apa előszőr érezte, még elis sirtam magam a boldogságtól!
És ahogy egyre erősődik... hihetetlen! A világ legeslegszebb érzése!!!!!! ♥
23hkm
2/13 anonim válasza:
Én nem voltam vele így.
Örültem ha mozgott, tudtam, hogy él, jól van, de egyáltalán nem ugrottam ki a bőrömből.
3/13 anonim válasza:
Szia:)
25 hetes vagyok, és így vagyok vele , mint Te!
Minden egyes rúgás maga a csoda!
4/13 anonim válasza:
21 hetes vagyok, 3-4 napja rendszeres, én imádom :)))))
5/13 A kérdező kommentje:
2.válaszoló!! Hát igen van akit nem érint meg nagyon és nincs is azzal probléma!DE ÉN AKKOR IS IMÁDOM!!
2013. jún. 13. 19:35
6/13 anonim válasza:
Juj, de imádom mikor érzem, hogy mozog. Nyugalommal tölt el és mérhetetlen boldogsággal. Gondolom a vége felé kicsit kellemetlenebb lesz, de ez akkor is egy csoda, én imádom! :)
7/13 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele mint te :)
Imádom ahogy mozog :) Félálomban is vigyorogni szoktam amikor érzem, hogy mozog :D :)
32 hkm
8/13 anonim válasza:
Szintén 32 hetes vagyok, az előbb nem örültem mert egyre többször talál el valami ideget amire igencsak fel tudok szisszenni :)
De ezt a pontot leszámítva örülök mert tudom, hogy nem lehet nagy gond.
9/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! De egyet nem értek?Ki pontozgat itt lefele mindenkit????Mi az értelme ennek!?
2013. jún. 13. 21:16
10/13 anonim válasza:
30 hetes vagyok, és még én is elalélok a dologtól. Imádom, ahogy lehet vele kontaktolni. :) Például, ha valami párna, vagy felgyűrődött takaró nyomja a pocim, ami nekem fel se tűnik, de van, hogy őt zavarja, és elszántan rugdal oda, ahol őt nyomja valami. :)Ezen kívül reagál a zenére, simogatásra, beszédre, apukáért odavan. :) Komolyan, nem hittem volna, hogy ilyen jó érzés a várandóság. Imádjuk a picit a párommal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!