Hogy érzitek magatokat 27 hetesek? Tudtok rendesen aludni? Sokat mocorog pöttöm? Milyen kellemetlenséget éreztek?
28 hetes vagyok, fiú lesz és Gergő. Van már egy 2,5 éves nagylányom. Az én fiam is rengeteget rugdos, nekem nagyon szokatlan, mert a lányom nagyon nyugis volt pocaklakóként. Vajon születeése után is ilyen kis izgága lesz?
Gyomorsavval nincs bajom, viszont a súlyom miatt aggódok, már 8 kiló van rajtam. Az utolsó két hónapban 3-3 kiló jött fel. És ugye van még pár hónap...De egyszerűen nem tudok kevesebbet enni. Próbálok korábban vacsorázni és kevesebb édességet enni. De pl a szőlő is hízlal, pedig akárki- akármit mond én azt addig eszem amíg szezonja van, ráérek még narancsot meg almát enni egész télen.
szép neveket találtatok és megnyugtattatok, hogy nem csak az én babókámnak vannak ilyen fura rugdosási rendszerei :)
Kisfiam lesz, és a neve még nagyon kérdéses, mert én Kaló Marcell Márkot szeretnék, de a párom szerint a Marcell fura név, de ő nem talál ám ki semmit, vagy ha igen...inkább ne tette volna :D Ha lányunk lett volna Kaló Jázmin Hanna lett volna, abban nem volt vita, nagyon kislányt vártunk, fura volt megszokni, hogy fiam lesz, de most már nagyon várom, hogy megszülessen, és az én nagy és vagány kisfiam legyen, pont mint az apja miniben :D
Ti jártok valahova terhestornára? Pesten van valaki? Mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!