Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26-27 hetesen,9-10kg az sok?...

26-27 hetesen,9-10kg az sok? ( ( (

Figyelt kérdés
170cm vagyok és 73 kg:( elég vízes is a lábam!!
2013. jún. 21. 16:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a kalkulátort utolsó:) akkor még normális ez a hízás!!! Nagyon nagyon nagyon köszönöm!!!:)

És mindenki válaszát, remélem azért nem lesz sok annyira a vége...

2013. jún. 21. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:
49 kg-val estem teherbe (165 cm) és most 71 kg vagyok. A doki és a védőnő is azt mondta, ne foglalkozzak vele. Nem is teszem....első terhességemmel is így volt. Most is lemegy. Nem vagyok én Rubint Réka!
2013. jún. 21. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok!! En azt gondolom,hogy aki 7kg szed fel terhesen az a nem normalis. En kulfoldon elek es itt a dokik nem merlegelnek teged sot ok nyugtatnak meg,hogy hizni normalis terhesen!!!!!!!Nekem van egy jo strategiam. Nem eszem edeseget es tesztat csak reggel! ebedre rizseset vagy krumplisat es sok zoldseget es hust vacsorara zabkasat szoktam enni mert csak attol alszom jol :) etkezesek kozott gyumolcsot vagy oljasmagvakat nasizom. 26.heten vagyok es van extra 8,5kg engem nem erdekel mivel tudom,hogy nem eszem cukrosat nem nasolok de taplalon etkezem mert egy uj kis eletet kell taplalnom o belolem kapja mindazt amire szuksege van es szukesge van sok feherjere ,szenhidratra es zsirokra is!!!!A masik emelett a szervezetemnek is meg kell kapnia mindent hiszen a szules utan tudnia kell regenaroldni es kell az energia a szoptatashoz is!!!A masik nem tudhatod mennyi a viz ezekbol a kilokbol.A kislanyommal extra 15kgval mentem szulni es azt kovetoen egy hettel mar 10kgmmal kevesebb voltam!!Nem kell feleslegesen nassolni de egyel rendesen mindent es akkor megnyugodhatsz ,hogy azok a kilok amik rajtad vannak szuksegesek.
2013. jún. 21. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Én sem mondanám soknak és annó,mikor ilyen idős terhes voltam nem is éreztem úgy,hogy sokat híztam,pedig én is 10kg +nál tartottam ekkor.Aztán a végéig még felszedtem 5kg-ot és így 15kg +al mentem szülni.Akkor nem érdekelt,de most,7 hós a fiam és még mindig 10kg + van rajtam. :(

Persze ez nem törvényszerű,de én baromira tudom irigyelni azokat,akik rögtön szülés után szinte visszanyerik a terhesség előtti súlyukat.

Ha újrakezdhetném jobban odafigyelnék,hogy ne hízzak ennyit,mert most baba melett nekem nem igen marad energiám,hogy tornázzak,meg valahogy az étkezésre se tudok kellő figyelmet fordítani,de persze ez én vagyok,van akinek nagyonbb súlyfelesleget is sikerül pikk-pakk leadni!

2013. jún. 23. 00:48
 15/15 Adri1616 ***** válasza:
Én holnap leszek 24 hetes és 1 kiló plussznál járok. Pedig megeszek bármit amit megkívánok. Csak nem a legjobb az étvágyam és az elején sok volt a stressz . De hál istennek a babám fejlődik normálisan.:-)
2013. jún. 23. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!