26-27 hetesen,9-10kg az sok? ( ( (
Köszi a kalkulátort utolsó:) akkor még normális ez a hízás!!! Nagyon nagyon nagyon köszönöm!!!:)
És mindenki válaszát, remélem azért nem lesz sok annyira a vége...
Én sem mondanám soknak és annó,mikor ilyen idős terhes voltam nem is éreztem úgy,hogy sokat híztam,pedig én is 10kg +nál tartottam ekkor.Aztán a végéig még felszedtem 5kg-ot és így 15kg +al mentem szülni.Akkor nem érdekelt,de most,7 hós a fiam és még mindig 10kg + van rajtam. :(
Persze ez nem törvényszerű,de én baromira tudom irigyelni azokat,akik rögtön szülés után szinte visszanyerik a terhesség előtti súlyukat.
Ha újrakezdhetném jobban odafigyelnék,hogy ne hízzak ennyit,mert most baba melett nekem nem igen marad energiám,hogy tornázzak,meg valahogy az étkezésre se tudok kellő figyelmet fordítani,de persze ez én vagyok,van akinek nagyonbb súlyfelesleget is sikerül pikk-pakk leadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!