26-27 hetesen,9-10kg az sok? ( ( (
En most vagyok a 26 hetben es +3kg tartok, igy vagyok 62kg. Nemtudom, hogy sok e a hizasod, nekem azt mondtak, hogy +11kg lenne az idealis sulyom terhesseg vegeig. Szinten 170cm magas vagyok.
Mondjuk szerencsere en meg nem vizesedek...
Én 20kg-ra számítok... Az a baj, hogy alacsony a cukrom 2.90 és sajnos a dokim javaslátára nasizni kell, csokizni, cukros üdítő (ilyet sem mondanak sűrűn).
Terheléses után lett 4.20 a cukros ital után..
Sajnos vizesedek is, de 20nál többet nem igen szeretnék hízni.
De nem kockáztathatom azt sem, hogy lemondok a cukrosról mert utána rosszul vagyok, szédülök/ájulok:(
Hát, odafigyelek az a szép! Az elején sokat ettem, most normálisan mint terhességem előtt, van hogy még keveset is. Mint előtted írtam, pont a hízlaló dolgokat nem lehet elfelejteni:/ sajnos a 100%os gyümölcs sem oldja meg, ha rosszul vagyok.
Amúgy meg hiába mondják, hogy figyelj oda, sajnos a szervezet ilyenkor másképp raktároz:/
Én ezt a táblázatot kaptam az orvosomtól:
0-14 hétig: nincs gyarapodás, esetleg fogyás
14-20 : 2-3 kg
20-30 : 4-4,5 kg
30-38: 2-2,3
39.héttől: a súlygyarapodás megszűnik, esetleg fogyás
Szerintem mivel vizesedsz is, beleférsz, pláne hogy ez egy olyan táblázat ami szerintem túlzottan arra megy hogy még fogyjon is szegény anyuka.
Én ezt szoktam nézegetni. Nézd szerintem koplalnod nem kell, ha ennyi jön fel akkor ennyi jön fel. Ne ezen aggódj, figyelj oda és ennyi, nem kell ennél többet tenned.
4 volatm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!