Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen +10kg? Nagyon sok?

28 hetesen +10kg? Nagyon sok?

Figyelt kérdés

Második babát várom. az elsővel az első 16 hétben nem híztam, majd a 37. héten leállt a hízás, +15,5 kg-val mentem szülni, lett egy 4 kg-os babám.

Most 28 hetes vagyok, ma voltam védőnőél 10 kg van rajtam eddig, ami szinte csak a hasamon látszik,minden korábbi ruhám rám jön, a pocakom nagy, a babát a múlt héten 1 kg körül saccolták!!!

Tudom,hogy le fog menni,mert a lányomnál is 6 hónappal szülés után semmi nem látszódott rajtam.

Csak meglepődtem,hogy kicsit sok, főelg úgy,hogy rohangálok a másfélévesem után, mindannap bicajozunk, próbálok egészsgéesen étkezni, bár az édességet nem vetem meg:):):) szoktam enni, de mértékkel

2012. jún. 6. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok, én a 26.héten tartok itt. Igaz 49 kilóról indultam és 172 cm magas vagyok, de kit érdekel, ez a legkevesebb. És nekem is csak a pocimon látszik!
2012. jún. 6. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
pénteken töltöm a 28. hetet, nem vagyok sovány, sőt :-( most +6 kg-nál tartok, eszem-iszom amit megkívánok, nem koplalok, de azért nem szeretnék a végéig 20 kg-ot felszedni
2012. jún. 6. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem kis súlyról indultam, most vagyok 27 hetes és kemény 3 és fél kg jött fel eddig.
2012. jún. 6. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én 26 hetes vagyok és épp ennyi plusz van rajtam. Mondjuk nem aggódom,mert egyáltalán nem zabálok,csak kicsivel eszem többet,mint előtte. Szóval a kérdésedre a válasz: nem,szerintem egyáltalán nem sok!

boldog babavárást!

2012. jún. 6. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is 28 hetes vagyok és +14 kg-nál járok. Nem tartom soknak, mert nem látszik rajtam. 26 hetesen 1066 g-ra becsülték a babámat.
2012. jún. 6. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
én 7 kilót híztam eddig, 25hetes vagyok
2012. jún. 6. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, szintén 28 hetes vagyok és rajtam is plusz 10kg van; ne aggódj, jó ez :)
2012. jún. 6. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, én 27 hetes vagyok harmadik babával, szintén tíz kiló plusszal :)

Csak egy hasból állok úgy mint te. :)

55 kg-ról kezdtem, úgyhogy örültem neki, hogy kicsit összeszedtem magam, mert alaphangon nem terhesen is 62 kg a versenysúlyom :)

Úgyhogy nekem kifejezetten jót tesz a terhesség XD

2012. jún. 6. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
sztem ezen kár aggódni,mert mkinél máshogy alakul.lehet megáll de lehet ragadnak majd a kilók.ki tudja:)de lesz ahogy lesz,ez van:)
2012. jún. 7. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!