28 hetesen +10kg? Nagyon sok?
Második babát várom. az elsővel az első 16 hétben nem híztam, majd a 37. héten leállt a hízás, +15,5 kg-val mentem szülni, lett egy 4 kg-os babám.
Most 28 hetes vagyok, ma voltam védőnőél 10 kg van rajtam eddig, ami szinte csak a hasamon látszik,minden korábbi ruhám rám jön, a pocakom nagy, a babát a múlt héten 1 kg körül saccolták!!!
Tudom,hogy le fog menni,mert a lányomnál is 6 hónappal szülés után semmi nem látszódott rajtam.
Csak meglepődtem,hogy kicsit sok, főelg úgy,hogy rohangálok a másfélévesem után, mindannap bicajozunk, próbálok egészsgéesen étkezni, bár az édességet nem vetem meg:):):) szoktam enni, de mértékkel
Szia! Én 26 hetes vagyok és épp ennyi plusz van rajtam. Mondjuk nem aggódom,mert egyáltalán nem zabálok,csak kicsivel eszem többet,mint előtte. Szóval a kérdésedre a válasz: nem,szerintem egyáltalán nem sok!
boldog babavárást!
Szia, én 27 hetes vagyok harmadik babával, szintén tíz kiló plusszal :)
Csak egy hasból állok úgy mint te. :)
55 kg-ról kezdtem, úgyhogy örültem neki, hogy kicsit összeszedtem magam, mert alaphangon nem terhesen is 62 kg a versenysúlyom :)
Úgyhogy nekem kifejezetten jót tesz a terhesség XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!