14 hetesen a szonográfus kislányt mondott, láttam én is a 3 csíkot, akkor tuti kiscsaj?
Nem, még nem biztos. Én viszont láttam a 20. heti uh-n pont egy pillanatra elkapta szonográfus a nuniját, de ő nem látta mert épp akkor fordította el a fejét.
Onnantól már tudtam hogy kislány lesz, és én nem 3 csíkot láttam hanem egy nunit. És tényleg kislány lett!:))
sajnos ilyenkor még tévedhet a szonográfus, sokszor látják a kisfiúkat ebben a korban kislánynak! De drukkolok!:))
Te mit szeretnél mi legyen?
Igaza van az elsőnek, és pontosabb nem meghatározást 20. hét után szoktak mondani(ha mutatja magát)!
De kössétek fel a gatyát, ha a 4. is lány lesz!!! :)
Így, hogy a férjed fiúra hajt! :)
Hátha még kuki lesz abból a 3csíkocskából!!
Nekem 22hetesen mondta a doki, hogy kisfiú! :)
29hkm
3. vagyok!
Képzeld nem!!! Pedig első baba lesz és minden bajunk volt, hogy már jó lenne tudni!
18hetes UH-on bent volt a férjem és a doki mögött erősködött, hogy legalább tippeljen, de a doki nem látta rendesen és azt mondta, majd legközelebb inkább!
Gondolom biztosat akart mondani!
22hetesen mondta, hogy 80% fiú!
A 26 hetes UH-on meg telibe megmutatta már, hogy mije van!! :)
Maradt kukis!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!