Most vagyok a 11ik hetben. Almodtam hogy kislanyt varok es erzem is. Csak kislanyos dolgokat nezek meg ilyenek. Valakinek bejott mar az megerzese?
Én először nagyon fiút szerettem volna, annak is éreztem. Aztán mindenki mondogatta, hogy szerintük lány, a hasam is mintha lányos lenne és a végén én is azt álmodtam, hogy fülbevalót veszek a kislányomnak. Rajtam kívül mindenki kislányra vágyott. Fiú lett! :)
Most a második babám várom. Már én is kislányra vágytam, másabb volt a terhességem eleje is, lánynevet tudtam, fiút véletlenül sem, egyszer álmodtam, hogy lányom van, majd azt, hogy elmegyünk uh-ra és megmutatják, hogy fiú. De én nagyon bíztam, vártam, hogy kislány lesz. 15 hetesen voltunk 4D-n és egyértelműen fiú ismét. Így most kissé csalódott vagyok... :( Úgyhogy én azt ajánlom, hogy ne éld bele magad, hogy biztos kislány, mert engem iszonyat becsapott a megérzésem és a testem is. :(
Én mind a két babám nemét megálmodtam,a kislányomnál csak lány neveken akadt meg a szemem(még mielőtt biztosra tudtuk volna,hogy nunis)Most kisfiam lesz őt is megálmodtam,és a nevekkel is az volt mint a lányomnál.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!