Hányadik hétig tartják vissza, ha valakinek megindul a szülés?
Nálunk viszont becsült súlytól függően tartják vissza, és az orvos mérlegel esetenként külön-külön.
36 hetes km
36.héttől nem tartják vissza.
Az orvosod meg majd eldönti, hogy a te állapotodban visszatartják vagy nem, de szerintem már megszülhetnéd.
Nem figyelik a súlyt sehol sem, és ha lehet akkor 37 hetes korig.
De ha nem lehet akkor nem tartják vissza. nálad jól vissza tartották 33 hetesböl 41. :D
Kedves Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy hogyan "indult be", vagy mennyire, és milyen ez a visszatartás?
Azért érdekel, mert szintén 35 hetes vagyok, és tegnap este óta egészen mostanáig 20 percenként keményedek és irtó erősen fáj az egész hasam/derekam.
3. gyerekem lsz, így tudom, hogy ezek jóslók, és nem feltétlenül szülök még, csak most annyira erős, hogy nem tudok felegyenesedni sem, vagy lehajolni.vagy a lábam felemelni, mert irtóra fáj és kemény azonnal.
A dokimnak is írtam már, hogy mi a teendő, csak kíváncsi vagyok, másnál ez hogy van.
Köszönöm!
Amúgy Te is észlelsz valamit, ami miatt úgy érzed, beindul? Mert ha nem, akkor ne aggódj emiatt.
Én abban is biztos vagyok, hogy ezek a frontok most nagyon szórakoznak...
Én pont a múlt héten kérdeztem a szülésznőm,és ma a dokim!
Nekem az elsővel 31 hetesen indult be,így én is paráztam a mostaninál!
Azt mondták hogybetöltött 36. héttől nem tartják vissza!
Szóval a dokim,pont viccelt is,hogy ha ma beindul,akkor protokoll szerint visszatrtják,de holnap már nem!Holnap töltöm a 36. hetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!