Kislányos anyukák! Smoby Bon Appetit babakonyhával kapcsolatban szeretnék infót gyűjteni, valakinek van ilyen?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 08:57
1/6 anonim válasza:
Nekünk az van. Mire vagy kíváncsi?
2/6 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem, úgyhogy remélem jót választottam. :)
2010. ápr. 28. 22:07
3/6 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, szép, 2 oldalról tud játszani a gyerkőc. Mi azért ezt vettük, mert elég magas a többi konyhához képest, azokkal (kb. 60 cm) csak térdelve tudott volna már most játszani, pedig még csak 2 éves. Ezt ugyan 3 éves kortól ajánlják, de nincs benne olyan kicsi dolog, amit esetleg lenyelhet a gyerek. Élethűek a matricák, amit rá kell ragasztani. Kb. ennyi. De tényleg jó szerintem. Első voltam.
4/6 anonim válasza:
Szia!Érdeklodnék,hogy bevált-e a konyha,mi is ilyet szeretnénk venni a 2 éves kislányunknak.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen bevált. Pont jó a magassága, nem az a vállig érő típus. A "kicsim" nagyon szereti, a főzőlap ugyan matrica és már egy pár pohár vizet túl élt, de még egybe van.Van hozzá kávéscsésze, kistányér, serpenyő, telefon..stb. Annyi, hogy a hűtőben egy karton lapra van rányomva a gyümölcs és zöldség felhozatal, de ezt is lehet már kapni sok helyen ( a tükörtojástól a brokkoliig mindent)mint kiegészítő. Kb. 12.000 -ért rendeltem neki májusban 1 nap alatt itt volt. Itt Miskolcon a boltokban csak azokat a (már bocsánat akinek ilyen van) gagyi rózsaszínű babakonyhákat lehet elvétve kapni. Viszont most láttam a Tesco-ban 12000-ért Tefal konyhát, szerintem az se rosz ( sőőőt !) , azt ugyan nem tudom milyen magas,de nagyon jó áron van. Mire vagytok még kíváncsiak? Szívesen válaszolok.
2010. nov. 16. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!