Ha már 3 különböző helyen kislányt mondtak, ma meg (31 hetesen) bizonytalankodott a szonográfus a nemet illetően, valószínű, hogy kislány fog kibújni?
Figyelt kérdés
Az eddigi UH-kon határozottan lányt láttak; 22, 26 és 28 hetesen.2010. okt. 5. 20:50
1/4 anonim válasza:
Azért volt bizonytalan, mert takarta magát a babád?
Vagy látott valami kukifélét?
Egyébként szerintem a te eseted inkább lányosnak néz ki :) Ha már háromszor azt mondták...
Első lányom végig takargatta magát, soha egy szonográfus nem vágta rá, hogy igen ez fiú vagy igen ez lány. Mindig ott volt a keze, lába, köldökzsinór vagy valami.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nekem eddig mindháromszor rávágták, hogy csajszi. Biztosra is vettük a férjemmel és nagyon örültünk neki! Ma takarta magát, igen.
2010. okt. 5. 21:35
3/4 anonim válasza:
mi a terhesség 35 hetéig lányt vártunk, akkor mondtak először fiút. Nem hittem, de mégis igaza volt a dokinak. Pedig 3D-s uh is lányt láttak.
Akkor biztos amikor már kinn lesz!
4/4 anonim válasza:
Szia, nekem egyértelműen kislányt jósoltak, uh-n is, de én csak sima uh-n voltam 4d-n nem, megvolt a lánynév, a rózsaszín csajos szoba, a rózsaszín ruhák, megindult a szülés, rám tették a babámat..én csak az arcocskáját néztem, kérdezték a nevét, rávágtam, hogy Emese, azt mondták azt nem lehet:) kérdeztem miért? Mert kisfiú:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!