Kismamák ti hol tartotok a hízásban?
Én 60 kg-val kezdtem.
20.hétig egy grammot sem híztam.
22 héten már 64 voltam
Ma mérekeztünk a terheléses cukros vizsgálaton és ott már 67 voltam.25 hetes vagyok.
Tehát eddig 7 kiló plussz.
Bár nem látni rajtam mások szerint sem csak pocak van.
Előző terhességeimnél sokat híztam 20 kg-t:(
Most nagyon nem szeretnék annyit.
Nem eszek sokat szinte csak zöldség és gyümi főleg ebbe a melegbe.Húst egyáltalán nem.Tejterméket persze igen sokat.
Van valami tipp erre,hogy ne jöjjön fel annyira sok de mégis egézséges legyen a terhesség.
Ja hozzáteszem igaz 20 kg-t híztam előző terhességemnél de a baba 4 kg lett.És első terhességnél is dettó.
Most harmadikat várom.
ÉN most tartok a 20. héten, és most vagyok -2 kgnél!
2. terhesség!
A lányommal 15 kg-t híztam, bár vele nagyon vizes lettem a végére
62 kg-mal keztem a terhességet, azóta 18 kilót szedtem fel (nem eszem többet,mint babavárás előtt). Ezen kívül 3 hónapja folyamatosan vizesedem, látom a lábamon, lábfejemen. :-/
36hkm
59kg kezdtem a terhesseget. Most vagyok 26 hetes es eddig +3kg jott fel.
Elso baba lesz
A 12. hétig nem hiztam, utána volt egy rosszullétem, fogytam 1 kg-ot. 16-ig héttől pedig már 2-3 kg jött fel. Holnap leszek 19 hetes.
Első baba.
Én az első 12 hétben híztam 3kgt.
Most a 21.hétbe léptem és már 7kgnál tartok,ami sok.
53kgról indultam és 60kg vagyok.
Szerintem nekem biztos 20kg felett lesz,csak ne legyen
30kg abban reménykedem.
Én is sok gyümit eszem,meg tejterméket.Szerintem ez a hízás dolog egyénre szabott,van aki alig eszik még is hízik sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!