Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti hol tartotok a...

Timcsikusz kérdése:

Kismamák ti hol tartotok a hízásban?

Figyelt kérdés

Én 60 kg-val kezdtem.

20.hétig egy grammot sem híztam.

22 héten már 64 voltam

Ma mérekeztünk a terheléses cukros vizsgálaton és ott már 67 voltam.25 hetes vagyok.

Tehát eddig 7 kiló plussz.

Bár nem látni rajtam mások szerint sem csak pocak van.

Előző terhességeimnél sokat híztam 20 kg-t:(

Most nagyon nem szeretnék annyit.

Nem eszek sokat szinte csak zöldség és gyümi főleg ebbe a melegbe.Húst egyáltalán nem.Tejterméket persze igen sokat.

Van valami tipp erre,hogy ne jöjjön fel annyira sok de mégis egézséges legyen a terhesség.

Ja hozzáteszem igaz 20 kg-t híztam előző terhességemnél de a baba 4 kg lett.És első terhességnél is dettó.

Most harmadikat várom.

2013. jún. 21. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ÉN most tartok a 20. héten, és most vagyok -2 kgnél!

2. terhesség!

A lányommal 15 kg-t híztam, bár vele nagyon vizes lettem a végére

2013. jún. 21. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Én 73 kg voltam, mikor terhes lettem, 88 kg-mal szültem, 80 kg-mal jöttem haza. Rettentő vizes voltam az utolsó két hónapban. Most viszont 85 vagyok, mert szoptatás alatt ettem, mint a gép, hogy legyen tejem, és most 9 hónapos a kislányom.
2013. jún. 21. 15:50
 3/12 anonim ***** válasza:

62 kg-mal keztem a terhességet, azóta 18 kilót szedtem fel (nem eszem többet,mint babavárás előtt). Ezen kívül 3 hónapja folyamatosan vizesedem, látom a lábamon, lábfejemen. :-/

36hkm

2013. jún. 21. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:

59kg kezdtem a terhesseget. Most vagyok 26 hetes es eddig +3kg jott fel.

Elso baba lesz

2013. jún. 21. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyon személyfüggő szerintem. Ráadásul sokan az első hetekben fogynak a sok hányás és rosszullét miatt. Például én egyszer sem hánytam a terhességem alatt, nem voltam rosszul. Étvágyam pedig nagyon jó volt, főleg az elején. Én most vagyok 25 hetes és 7 kiló plusznál tartok, ami fokozatosan jött fel. Engem ez egyáltalán nem zavar, pedig nekem is mondják, hogy sok. Most, hogy ilyen nagy meleg van, étvágyam se nagyon van, ennek ellenére én is próbálok sok gyümölcsöt enni, a zöldséget nem kívánom, illetve hideg leveseket fogyasztom szívesen. Az édességet sajna el kell felejteni, kevés kenyeret, tésztát illetve egyéb szénhidrátot fogyasztani, ha nem szeretnél sokat hízni.
2013. jún. 21. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:

A 12. hétig nem hiztam, utána volt egy rosszullétem, fogytam 1 kg-ot. 16-ig héttől pedig már 2-3 kg jött fel. Holnap leszek 19 hetes.

Első baba.

2013. jún. 21. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat:)
2013. jún. 21. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
39 hètbe lèptem 8kilòt hìztam!Èn a vège fele sokat hànytam a sav miatt,oda is figyeltem nagyon az evèsre.Biztos ezèrt jött fel csak 8kilò.
2013. jún. 21. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. trimeszterben jött fel a legtöbb, pedig figyeltem az étkezésre és tornáztam, most vagyok 38 hetes, az utolsó 2 hónapban összesen 2 kg jött fel, pedig eszek mindent és alig tudok mozogni. Így kb 13 a vége, de azt mondják az sem sok. Szerintem neked sem lesz 20 kg, főleg ha ilyen hőség lesz a nyáron.. csak a vizesedéssel kell vigyázni!
2013. jún. 21. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Én az első 12 hétben híztam 3kgt.

Most a 21.hétbe léptem és már 7kgnál tartok,ami sok.

53kgról indultam és 60kg vagyok.

Szerintem nekem biztos 20kg felett lesz,csak ne legyen

30kg abban reménykedem.

Én is sok gyümit eszem,meg tejterméket.Szerintem ez a hízás dolog egyénre szabott,van aki alig eszik még is hízik sajnos :(

2013. jún. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!