Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerülnek a homeós...

Mennyibe kerülnek a homeós bogyók a " szülésindító koktélhoz"?

Figyelt kérdés

Caulophyllum thalictroides D4,

Cimicifuga D2,

Pulsatilla D30.

2013. jún. 20. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

2-3 gyártó is van. A sima tubusos 700 ft körül,ű8ez 50sem)a másik az üveges az 150 szem,de kisebb ugyanannyi kell belőle. 1500 körül.Szerintem ha csak pár darab kell,vagy nem kell sok a golyókból akkor elég a Boironos tubusos..De az más higitású névvel látták el,igy ha azt veszed kérdezd meg a szülésznőt:) Nézz körbe itt: [link]

300 ft Pesten belül a kiszállitás. Pontos árak: [link] szolgaltatasok_gyogytermek-hazhoz-szallitas.php Egyébként elég egységesek az árak...

Szerintem ha már veszel ilyeneket akkor vegyél egy tubus Arnica Montana c30at is. Ezt szülés után 3 napig 2-3szor 5 bogyót kell elszopogatni és a szülés okozta vérzést csökkenti enyhiti. NEkem annyira segitett ez hogy elég volt a második nap a sima betét,nem kellett Tena.Könnyúű szülést!:)

2013. jún. 20. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:

1 tubus átlag 600 Ft, és max. kettő kell/fajta belőle a 36-40. hétre.

Szülés utánra pedig az Arnica C30-as, és ha császároznak, akkor Staphisagria C15-30-as is.

2013. jún. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!