Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magyarországon támogatott az...

Magyarországon támogatott az otthon szülés?

Figyelt kérdés
Volt valakinek része benne? Mit gondoltok róla úgy általánosságban?
2009. okt. 12. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Biztosan sokkal bensőségesebb mint egy kórházi szülés, de én nem merném. Nagyon félnék, hogy a babámnak valami baja lesz. Nagyon sok a komplikáció, én nem mernék ekkora felelősséget vállalni. Ráadásul a vért kimosni megint csak nem egyszerű dolog. De ezt már csak így zárójelben.
2009. okt. 12. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szülésznő vagyok, és úgy tudom, hogy Magyarországon illegálisnak számít az otthonszülés, és nagyon elítéli a társadalom a nyugat-európai országokkal ellentétben. Igazából én sem javaslom, mert ha baj van, minden perc számít, és nehogy emiatt legyen beteg a babád.
2009. okt. 12. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutna, még ha támogatnák sem. Egyrészt nem merném az esetleges komplikációk miatt, másrészt pedig utána takaríthatnék magam után. Nem tudom, mi vezethet erre egy nőt. Nem véletlenül találták ki a szülészetet
2009. okt. 12. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem támogatott az otthonszülés. Én magam sem támogatom, és nem szívesen szültem volna itthon.
2009. okt. 12. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom, hogy nem engedélyezett hazánkban az otthonszülés.

Aki bevállalja annak lelke rajta.

Én semmi pénzért nem szültem volta itthon, és jól is tettem. Sürgősségi császárom volt, még az infúziót is menet közben kötötte be a szülésznő annyira kellett sietni. A főorvos szerint másodperceken múlt a babám élete.

2009. okt. 12. 15:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok!
2009. okt. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!