Igaz lehet, vagy ne foglalkozzak vele? Káros lehet a kamillatea?
Figyelt kérdés
Fájós volt a másfél hónapos fiam hasa és semmi nem segített. Mióta 4-5 virágból főzök neki teát és egy pici cukrot teszek neki, azóta könnyen kakil és a szelek is távoznak. Ez kb. olyan 80 ml, de nem is szokta mindet meginni. Most azt mondták, hogy a rendszeres teáztatás,mármint a kamilla valami bélproblémát okozhat nála, úgyhogy hagyjam abba. Tudtok erről valamit?2009. okt. 12. 13:33
11/14 anonim válasza:
Ha állandóan kamillateát adsz neki, károsítja a bélbolyhokat. Néha tarts szünetet.
12/14 anonim válasza:
14:35-ösnek
Te tudod egyáltalán, hogy mi az a kelevény??
Kelés, GENNYES seb! Jesszus! Gondolod, hogy minden babának az van?!
És nyugodtan etesd a babádat tehéntejjel, ha akarod, de ne akarj meggyőzni senkit ennek helyességéről!
13/14 anonim válasza:
én védőnő vagyok és nem szabad folyamatosan adni a kamillateát, tartani kell szünetet. 3 napig adod és utána 1-2 nap szünet!!!!!
Igen, károsítja a bélbolyhokat, a hasznos baktériumokat is kimossa a szervezetből, a belekből és ez nem jó, de szünetekkel megelőzhető.... erről már több orvossal konzultáltam szakmámból kifolyólag.
14/14 anonim válasza:
15.08-as vagyok, minek kell lepontozni az igazságért.... adjátok csak neki nyugodtan akár 30 napig is egyfolytában, aztán majd vihetitek az orvoshoz mert valami baj lesz, menni fog a hasa....stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!