Igaz lehet, vagy ne foglalkozzak vele? Káros lehet a kamillatea?
Szia itt orvos válaszol az elsőt olvasd majd el Ő 1,5-2 dl kamilla teát ír. Nem hiszem amúgysem hogy árthat
A védőnő mecsek teát szokta mondani ha hasfájós a baba. És az is rendszeres, é az is tea. Szóval, ha megszünteti a panaszait, miért ne adhatnád neki?
De szerintem: kérdezd meg agyermekorvosod!
Nekem is ezt tanácsolták, de szőlőcukorral és csak akkor ha nem volt kaka. A szőlőcukor idézi elő a székletet. Egyébként ilyen pici babát mai elvek szerint nem kell teáztatni, csak ha éppen gond van.
Én még gyönge ánizs és édeskömény teát csináltam, de abból csak pár kávéskanállal ajánlottak napi 3x. Hasfájásra. Ebbe nem kell cukor.
Ha nagyon hasfájós, sokat sír stb, azért szólj orvosnak. Nekünk írt fel valami kanalast és az segített.
Szia! Nem hiszem, hogy literszámra itatod a picinyeddel a kamillateát. Ha használ, akkor nyugodtan adhatod neki. Nálunk a köménymagos babateától fájt a kicsim hasa, de a gyengére főzött sima kamillatea minimális cukorral nagyon jó volt. Nyáron pedig lehűtve adtam neki folyadékpótlásként, ha nagyon meleg volt és éreztem, hogy nem elég a tejcsi neki. Soha semmi baja nem volt tőle.
Sok boldogságot a kisbabádhoz :)
36 hetes kismami
Nekem azt mondták, hogy kamilla gyógyszernek minősül (pl. gyulladáscsökkentő hatása miatt).
Ne add minden nap!
Itt is azt írták:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Szia!
Ha ez bevált nálatok akkor miért ne adhatnád? Gondolom védőnőd vagy gyerekorvos tudja hogy adod Neki. Ha nem vagy magadban biztos akkor hívd fel valamelyiket, vagy menjetek el hozzá. De én tényleg nem hiszem hogy ártanál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!