Hány hetesen tudtátok meg hogy milyen nemű lesz a babátok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 11:09
11/23 anonim válasza:
A végéig nem tudtam :) kislány lett végül, de takargatta magát.
13/23 anonim válasza:
A 24 hetes 4D ultrahangon derült ki,h. kukacos. Addig sikerült takargatnia magát a kisfiamnak. :)
14/23 anonim válasza:
22 hetesen mondták, mintha látná a zacsit, de 26 hetesen 4D-n mondták biztosra, hogy kukis.
15/23 anonim válasza:
nekem a 20 hetes 4D-n azt mondták, hogy fiú, utána 10 hétig nem találták a kukit, de a 30 hetes 4D-n megint látszott rendesen a zacsi, kuki minden, uh meg is nyugodtam a kék babacuccok miatt.
16/23 anonim válasza:
Nekünk a 18. heti uh-nál mondták meg, hogy kisfiú és a 30. héten voltunk 4D-n és ott megerősítették, hogy tényleg az.
17/23 anonim válasza:
Nekem a 19.heti UH-nál mondták,hogy lány.De nem 100%-ra.Majd 24 hetesen 4D-n lesz 100%!Legalábbis remélem!
19/23 anonim válasza:
31 hetesen tudtuk meg 4D-n mert akkor már úgy látszódott a kis zacsija is hogy nem tudta volna eltakarni és ami a lényeg hogy képzeld olyan kis cuki volt (épp előtte mondta az uh.-os csaj hogy a kukinál matat)hogy merevedése lett a kicsikémnek :-))) Jót nevettünk rajta.
Te esetleg tudod már ki van a pocidban?
20/23 anonim válasza:
12 hetesen először. Tényleg kislány lett!
Most 12 napos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!