Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha volt kávéundorotok, mikor...

Ha volt kávéundorotok, mikor múlt el? Mikortól tudtatok újra kávét inni? Hány hetesen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 12.hét után kezdtem el újra kávézni,addig rosszul voltam tőle.Most már minden nap megtudom inni.:)
2009. márc. 10. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól emlékszem nagyjából 15-16 hetes lehettem.
2009. márc. 10. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most 4 hónapos a babám és kb. 2 hónapja tudok ujra kávét inni :)De azt az illatot(parfum) amit imádtam terhesség elött a mai napig nem tudom elviselni :(
2009. márc. 10. 15:57
 4/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi a választ! Én nagyon szerettem a kávét (Ricoré) de a 6. hét óta nem tudom meginni. Most nem hiányzik, de néha úgy vagyok vele hogy talán egy kis jegeskávét (3 az 1-benből) talán tudnék inni. De nem is tudom hogy kívánom-e... Most 9 hét 2 napos vagyok
2009. márc. 10. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 18hetes vagyok,és a kávé illatától is forog a gyomrom,cappucsinot azt viszont még kívánom is:P Meg ritkán a 3:1-ben kávét,de inkább az előzőt:)
2009. márc. 10. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!25 hetes vagyok es meg mindig hanyingerem van a kave gondolatatol is:).Nem tudom miert,pedig kene innom az alacsony vernyomasom miatt de egyszeruen nem megy,ezert szoktam neha colat vagy teat inni.

Nekem az a gyanum h a szulesig elfog tartani ez az undor...

Jo babavarast!

2009. márc. 10. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

szia. ha jol emlekszem akkor a 12. het utan. sosem voltam oda a kaveert, de muszaly inom legalabb egy kis poharkaval, mert sokszor alacsony a vernyomasom es szedulok.szerintem minden kismamanal valtozo, gondolom tobbnyire a 12.,16.,18-max 20.het korul mar a javanak megszunnek a kulonfele undorok, rosszulletek

Udv.17 hetes km

2009. márc. 10. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt az első tünetem még a teszt előtt, hogy undorodtam a kávétól.Most 23 hetes vagyok de még mindíg nem bírom meginni, sőtt az illatát is utálom.Viszont a cappucinót imádom azóta inni, jó sok tejjel:))
2009. márc. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!