Hány hetesen tudtátok meg, hogy babát vártok? Mi a 12. héten. Ciki?
Én az 5.héten tudtam meg a nőgyógyásztól h terhes vagyok...nem ciki,de nem maradt ki a menzesz??
Volt egy lány a terhesgondozáson,ő is a 12. hét után tudta meg h terhes és SOS kerítettek neki időpontot a védőnőhöz:-)
Nem ciki, de elég furi:) Én ha akartam volna sem tudtam volna nem észrevenni, hogy terhes vagyok. Na nem csak azért mert nem menstruáltam, de óriásiak lettek a melleim, nagyon érzékeny a mellbimbóm, majd összeestem a fáradtságtól, reggelente hánytam, megundorodtam a hústól és igencsak fel voltam puffadva stb. stb. stb.
Te ezekből mitsem tapasztaltál?
En 6 hetes lehettem, egy reggel nagyon rosszul lettem. Nem akartam tesztelni, mert azt hittem a fogkefe irrital. Aztan masnap megint roka-moka...aztan 3. nap a ferjem fogta a kezem reggel, hogy jo, akkor most egyutt pisilunk. Mi szerettunk volna kisbabat mar reg, es olyan elegem volt, hogy mar az sem erdekelt mikor jon meg el is felejtettem...aztan hopp...most 28 hetes a pocakban. Kis orokmozgo...es hidd el, annak ellenere, hogy nagyon szerettuk volna, hogy o jojjon, nekunk is meg kellett baratkozni a gondolattal. Szamunkra is varatlan volt.
Gratulalok!
Nekünk is "véletlen" jött a fiúnk,mi is barátkoztunk egy ideig a gondolattal:-))
Azóta már nagyon nagy barátok vagyunk,4 hónapos:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!