Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen tudtátok meg,...

Hány hetesen tudtátok meg, hogy babát vártok? Mi a 12. héten. Ciki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 16:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%

Én az 5.héten tudtam meg a nőgyógyásztól h terhes vagyok...nem ciki,de nem maradt ki a menzesz??

Volt egy lány a terhesgondozáson,ő is a 12. hét után tudta meg h terhes és SOS kerítettek neki időpontot a védőnőhöz:-)

2010. aug. 6. 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Sejtettem, hogy terhes vagyok, de nem mertem elhinni.Pedig ki is maradt, meg pozit is teszteltem. Kb. 9 hetesen mentem először, akkor már az orvos ki tudta kézzel tapintani, mondta hogy egy nagyobb öklömnyi a méhem, ez bezony terhesség....
2010. aug. 6. 16:41
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem ciki. Örültök neki?
2010. aug. 6. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem ciki, de elég furi:) Én ha akartam volna sem tudtam volna nem észrevenni, hogy terhes vagyok. Na nem csak azért mert nem menstruáltam, de óriásiak lettek a melleim, nagyon érzékeny a mellbimbóm, majd összeestem a fáradtságtól, reggelente hánytam, megundorodtam a hústól és igencsak fel voltam puffadva stb. stb. stb.

Te ezekből mitsem tapasztaltál?

2010. aug. 6. 16:42
 5/17 A kérdező kommentje:
De, kimaradt a menzi, de annyira nem számitottunk rá, hogy baba van a dologban, hogy betudtuk másnak a kimaradást. Igazándiból nem volt tervbe véve a baba, kedden tudtuk meg ugyhogy még most barátkozunk vele.
2010. aug. 6. 16:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyszer-egyszer volt hányinger, de régebben is előfordult amikor nem voltam terhes. Fáradt nem vagyok, nem udorodom semmitől és nem is kivánok semmit jobban, a melleim meg csak annyira feszültek mint menzi elött szokott. Tehát én türelmessen vártam, hogy megjöjjön. De nem a menzi jött. :-))))
2010. aug. 6. 16:50
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

En 6 hetes lehettem, egy reggel nagyon rosszul lettem. Nem akartam tesztelni, mert azt hittem a fogkefe irrital. Aztan masnap megint roka-moka...aztan 3. nap a ferjem fogta a kezem reggel, hogy jo, akkor most egyutt pisilunk. Mi szerettunk volna kisbabat mar reg, es olyan elegem volt, hogy mar az sem erdekelt mikor jon meg el is felejtettem...aztan hopp...most 28 hetes a pocakban. Kis orokmozgo...es hidd el, annak ellenere, hogy nagyon szerettuk volna, hogy o jojjon, nekunk is meg kellett baratkozni a gondolattal. Szamunkra is varatlan volt.

Gratulalok!

2010. aug. 6. 17:02
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

Nekünk is "véletlen" jött a fiúnk,mi is barátkoztunk egy ideig a gondolattal:-))

Azóta már nagyon nagy barátok vagyunk,4 hónapos:-)

2010. aug. 6. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Én az ikreimet tudtam meg 12 hetesen.:)))Mi akartuk,csak szoptattam,és össz-vissz 2 mensim volt 1,5 év alatt,több hónapos szünettel közöttük,úgyh azt hittük, azért nem jön meg.:)Aztán mikor már én is éreztem,h akkora a méhem mint egy grapefruit,elrobogtam orvoshoz,ő mondta,h terhes vagyok.Hurrá,irány az UH-nagyon örültünk,h összejött-,ott pedig kiderült,h ikrek.:))
2010. aug. 6. 17:09
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Neked is gratulálok. Mi ahogy irtam is nem terveztük, úgyhogy most 12 hetesen szembesülök sok mindennel (védőnő, különböző vizsgálatok, anyasági, gyes, stb.) amivel eddig egyáltalán foglalkoztam, mert ugyebár "nem voltam éritett" a témában. Most meg nem gyözöm a különböző babás-mamás oldalakat, fórumokat olvasni, hogy némileg képben legyek.
2010. aug. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!