Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kókuszmatracot kaptunk a...

Kókuszmatracot kaptunk a kiságyhoz amit vettünk, és a matrac huzata eléggé büdös. A címke szerint nem lehet gépben 30 fokon sem mosni, pedig cipzáras, úgy leszedném és betenném a gépbe. Mosott már valaki ilyen huzatot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
vedd le, áztasd be, kézzel mosd át öblítőben és egyszer centrizd ki! semmi baja nem lesz
2013. jún. 19. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Én a mosógépben mosást elég lazán szoktam kezelni, kímélő mosásra én szinte bármit berakok, ha nyilvánvalóan nem megy tönkre persze a víztől. De én simán beraknám egy gyors, 20 perces programra legalább. Új matracról van szó? Biztos, hogy a huzat büdi? Mert a kókuszmatracnak van egy jellegzetes szaga, nekem is hetekbe került megszokni? Nem csak annak a szagát érzed???
2013. jún. 19. 15:43
 3/12 gabszem ***** válasza:
sztem is elég kiöblíteni kézzel hidegvízben és kicentrizni, de amúgy én is bedobok szinte mindent a gépbe. Egyedül a gyapjúdolgokkal volt eddig gondom.
2013. jún. 19. 15:44
 4/12 gabszem ***** válasza:
ja, amúgy a miénknek is olyan fura szaga volt, de aztán magától kiszellőzött pár hét után már nem lehetett érezni.
2013. jún. 19. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Én betenném és kímélő programon kimosnám. De szerintem nem a huzat büdös hanem magam a matrac, jól szellőztesd ki.
2013. jún. 19. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Én levettem, kimostam, napon szárítottam.

A matracot is kimostam, slaggal "kicsapattam" napon gondosan forgatva megszárítottam.

Kutya baja.

2013. jún. 19. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam mosni gépben, 40°on.
2013. jún. 19. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
beàztattam hideg vìzbe,kèzzel mostam
2013. jún. 19. 17:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, akkor kimosom ! :-)
2013. jún. 19. 18:53
 10/12 anonim válasza:

Szia! Ha egy NOVETEX kókuszmatracról van szó, akkor nyugodtan mosd át az egész matracot a huzattal együtt, kézmeleg vízzel. Majd tedd ki száradni egy szellős helyre (NAPFÉNYRE NEM SZABAD!)!

Ha nem NOVETEX gyerekmatracról van szó és a huzat nem mosható, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne egy új huzatot venni rá, hiszen a későbbiekben bármikor mosásra szorulhat és a kicsi mindenképp megérdemli a tiszta, higiénikus matracot.

2013. jún. 25. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!