Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon pici hypoval és öblítőv...

Nagyon pici hypoval és öblítővel mostam ki a matrac huzatot, ugye nem árt a babának?

Figyelt kérdés
Nagyon pici hypoval és öblítővel mostam ki a matrac huzatot,ugye nem árt a babának?
2009. nov. 27. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem.úgyis teszel rá egy lepedőt,vagy textil pelust.
2009. nov. 27. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hypoval? Manapság még használnak ilyet? Inkább mosrad volna magasabb hőfokon mosóporral és öblítővel. Amúgy biztos nem lesz baja, ha rendesen kiöblítetted.

39+5km

2009. nov. 28. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Most te terhes vagy és a te matracodat, vagy már megszületettt és a babáét? Remélem, inkább az első! Bár ha terhes vagy, én a helyedben nem használnék hipot, semmilyen vegyszert sem, nehogy belélegezzem. Hát az meg nem kérdés, ha a baba matracát, akkor az nagyon nem jó ötlet volt. Szerintem. Hogy lehet amúgy kiöblíteni a matrac huzatot? Mert ha ilyen szereket használsz, akkor azt nagyon nagyon ki kellene öblíteni.
2009. nov. 28. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Kókuszmatrac? Mert arról nem szabad levenni a huzatot. Ha kókusz, és ki akarod öblíteni, akkor csak matraccal együtt tudod (beleállítod a kádba, egy kicsi, MOSÓSZERES vízzel megdörzsölöd, majd jó alaposan kitusolod...Utána otthagyod kicsöpögni. Kirakod száradni. De erre nincs semmi szükség, hacsak nem használt. Az újat csak ki kell szellőztetni.

Ha szivacsos, akkor meg a huzatot egyszerűen csak mosógépben kimosni mosószerrel.

2009. nov. 29. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!