Megéri ez a matrac? Megvegyem? Nem kókuszt akarunk.
itt van új, bontatlan csomagos és majdnem fel annyiba kerül.
Én úgy gondoltam, hogy mindannyian felnőttünk sima szivacsmatracon, sőt, szüleink-nagyszüleink akár szalmazsákon, mégsem lett semmi gerincproblémánk, sem lelki sérülésünk. :))
Úgyhogy én is sima szivacsmatracot vágattam kárpitosnál a kiságyba, 2000 Ft-ba került. Jó vastag, kemény. Nem bántam meg egy percig sem.
Mi a matracot ajándékba kaptuk a kiságyhoz.Ökotex minősítésű huzattal ellátott középkemény habszivacs.Mondják, hogy a szivacs nem jó, mert allergén anyagok keletkeznek a vegyi úton történő előállításkor.Nekem ajánlották a kókuszmatracot, mert, hogy az jobb a gerincnek.Ez igaz, de higgyetek nekem, bennfentes vagyok, a kókuszrostokat színtiszta büdös gumikeverék tartja össze és ebből van egy matracban 3-4-5 réteg.A nedvességet nem bírja és nem tudod kimosni, ha egy véletlen baleset folytán a pelusból kiszivárgó pisi befolyik a rostok közé.Viszont állítólag nem allergén.Na most akkor ki-ki döntse el, hogy mire futja és melyik szempont a fontosabb, én kókuszt maximum idősebb gyereknek vennék, aki már szobatiszta :)De ez csak az én véleményem.
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!