Rossz csecsemősök, megoldás?
Sok kórházról olvasom, hogy fásultak, morcosok a csecsemősök, nem segítőkészek. Mik azok az információk, amiknek érdemes utánajárni gyakorlott anyukáktól?
Pelenkázás, fürdetés, szoptatás?
35 h km
Én szülés előtt megnéztem egy csomó fürdetős meg pelenkázós videót, és a pelenkázást még egy macin is kipróbáltam :).
A szoptatásról is sokat olvastam (helyes mellre tétel, szoptatási pózok, egész mellbimbót kapja be, stb.).
Nálunk a kórházban fürdették, egyszer megmutatták a pelenkázást, aztán jó napot. A szoptatással meg halálra cseszegettek mikor pótlást kellett kérnem, mert nem volt elég tejem (kb. az 5. nap után indult be rendesen, előtte a kisfiam sokszor üvöltött mert éhes volt :( ).
Minden alkalommal gúnyosan megjegyezték, hogy nem szoptat anyuka???!!! Tessék jönni fejni!
Egész nap a mellemen volt a gyerek (szó szerint), de nehezen indult be a tejem. Már alig mertem pótlásért menni, és sírva jöttem vissza mert mindig beszóltak, cseszegettek :(.
Bele sem merek gondolni, ha még valami miatt nehezen is ment volna a szopi, vagy a kisfiam nem tudott volna rendesen szopizni, akkor mi lett volna.
Szerencsére utána beindult rendesen, lett is sok tejem, most másfél éves múlt és még mindig szopizik.
Szóval érdemes a neten mindennek előre utána nézni, mert nekem az a tapasztalatom, hogy nem igazán foglalkoznak az emberrel.
Kedves utolsó!
Ez igazán gusztustalan viselkedés nemhogy egy nővértől, de egy csecsemőstől főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!