Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a megoldás arra, ha a...

Mi a megoldás arra, ha a oárod nem akar szexelni?

Figyelt kérdés

20 hetes kismami vagyok.

Várandósságom kezdete óta nem szexelünk. Az első hónapokat még megértettem.

Kezd egyre rosszabb lenni a helyzet, hiszen nagyon kívános kismami vagyok! Őt zavarja, hogy ott a kislányunk. Én megértem őt, ezért mondtam van más kehetőség is, de meg sem hallja:(

Annyira nem érzem magam emiatt magam kívánatosnak, hiszen miért is érezném??

Az orvos nem tiltott el, normális terhességem van!

Ha fájna, biztos én sem akarnám. Csak olyan rossz olvasni, hogy mindeki el van a párjával, csak én nem:/

Úgy érzem el fogok hidegülni tőle.

Szerintetek?

2013. máj. 10. 19:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%
Semmi sajnos, próbáljátok meg túlélni vhogy. De ha erőlteted meg piszkálod vele akk csak rámegy a kapcsolatotok.
2013. máj. 10. 19:43
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
fuuuu, nem irigyellek, beszélj vele, mond el neki hogy mennyire roszul esik ez neked, hiszen a te kívánságaidnak kéne teljesülnie minden percben , hisz te szenvedsz meg a gyereketekért vagy mi? persze nem kell durván szexelni , finoman és kész, nyugtasd meg ha nem jól esik neked szólsz rögtön. Ja és közöld vele ha te szomorú vagy emiatt, a kislányotok is az.... remélem ezek hatni fognak rá, és nem sértésnek veszi:-))) Remélem ma már belecsaptok!:p
2013. máj. 10. 19:44
 3/23 anonim ***** válasza:
31%
2es vagyok, hát ne add fel , ne hallgass az 1 esre ha emiatt elhidegültök az nem is kapcsolat, egy normális kapcsolatban , értelmes emberek meg tudnak beszélni dolgokat! Ja és ha nem veszed sértésnek Írj hogy mi lett...:-)))
2013. máj. 10. 19:47
 4/23 anonim ***** válasza:
42%
A te szomoru vagy akk a kislányotok is az, ez kemény érzelmi zsarolás, ha van egy kis esze ak felismeri és oltári nagy cirkuszt szül...
2013. máj. 10. 19:49
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
jó lehet , azt nem kell akkor mondani... igazad van előző 2es voltam, de felidegel az ilyen hozzáállás
2013. máj. 10. 19:51
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
attól függetlenül igazam van nekem is nem?ami a mamának jó a babának is nem?
2013. máj. 10. 19:51
 7/23 anonim ***** válasza:
47%

Kedves 2eske, ha emiatt elhidegültök az nemis kapcsolat.....

Én erre annyit irnék ha majd a szülőszorbára sem akar bemenni a párja akk ráerőlteti??

2013. máj. 10. 19:52
 8/23 anonim ***** válasza:
2es persze h igazad van, de vannak ilyen palik akik agyban igy állnak hozzá. És ha ráerolteti akk csak nagyobb lesz a baj...
2013. máj. 10. 19:54
 9/23 anonim ***** válasza:
37%
kedves előző, mondom hogy igazad van neked is , de ne mond már hogy az normális ha egy pasit zavar a neje terhes, hát csodálnia kéne meg kívánnia, szerintem , arról meg szó nem volt hogy szülőszoba ez hogy jött ide, szexről volt szó azthiszem, de mindegy
2013. máj. 10. 19:56
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Ez két táborra fogja osztani megint a válaszolókat.

Nálunk ugyan ez a helyzet, 32 hetes vagyok most. Az elején én voltam borzalmasan rosszul és álmosan, aztán amióta nő a pocak, azóta nem tudom rávenni... Átrágtuk milliószor, elmondta milliószor, nem én nem vagyok nő a szemében, hanem neki így nem megy, hogy ott van/látja/érzi a Picit.

Azt nem mondanám, hogy nem érzem magam kívánatosnak, mert állandóan szeretget, simogat, csókolgat, meg el van ájulva tőlem, hogy milyen szép vagyok, egyszerűen a szex része nem megy.

De megpróbálhatnátok ti is konkrét behatolás nélkül, az kompromisszumos megoldás.

Én viszont azt mondom, hogy aki ennyitől elhidegül a párjától (akármelyik részről) oda nem kellett volna még a gyerek. (Ha tegyük fel betegség, vagy akármi miatt még ennyit sem lehet tenni, akkor lelépsz? Otthagyod?)

Egy nő nem attól lesz kívánatos, hogy a párja belógatja. :) Ezer más módja van a szeretet/kívánás/szerelem kimutatásának. Legyél kreatívabb! Hátha neki is átáll az agya kicsit és találtok valami köztes megoldást.

2013. máj. 10. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!