Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a megoldás arra, ha a...

Mi a megoldás arra, ha a oárod nem akar szexelni?

Figyelt kérdés

20 hetes kismami vagyok.

Várandósságom kezdete óta nem szexelünk. Az első hónapokat még megértettem.

Kezd egyre rosszabb lenni a helyzet, hiszen nagyon kívános kismami vagyok! Őt zavarja, hogy ott a kislányunk. Én megértem őt, ezért mondtam van más kehetőség is, de meg sem hallja:(

Annyira nem érzem magam emiatt magam kívánatosnak, hiszen miért is érezném??

Az orvos nem tiltott el, normális terhességem van!

Ha fájna, biztos én sem akarnám. Csak olyan rossz olvasni, hogy mindeki el van a párjával, csak én nem:/

Úgy érzem el fogok hidegülni tőle.

Szerintetek?

2013. máj. 10. 19:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Van olyan ferfi aki mar az mondja, h a baba mar koztuk van es nem tud nokent tekinteni a kismamara, persze ez nem azt jelenti, h nem szereti azt a not aki a gyermekuket hordja a szive alatt.. fontos h megbeszeljetek ez, es mond el neki, h kifejezetten jot tesz a babanak szexualis elet. persze nem a hirtelen mozdulatos :)
2013. máj. 10. 21:58
 22/23 Babeli Zurzavar ***** válasza:
0%
egy csepp tamado szandek nem allt a hozzaszolasom mogott, nem is gondoltam hogy konkretan a nagy ejszakaba mennel... azert irtam amit, mert nekunk ia volt masbol kifolyolag hasonloan elmergesedett veazekedesunk es en is el akartam indulni Pestre anyuekhoz de a parom nem engedett!es meg kell mondjam hosszu ido utan az esett a legjobban, akkor jottem ra milyen fontos/fontosak vagyunk neki...
2013. máj. 11. 08:58
 23/23 adriennjeni ***** válasza:
69%
A kispapát is meg lehet érteni, nem minden férfi egyforma, bezzeg ha a kismama nem akarja a szexet akkor az jó, ugyan úgy rosszul esik a férfinek is a visszautasítás. Mindkét félnek kell kompromisszumot kötni. Átmeneti állapot ez, át kell vészelni! Nehéz, de át lehet, ha meg sem próbálod, na az nem kapcsolat!
2013. máj. 11. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!