Ő gyereket akar, én nem. Van megoldás?
Hát, ez tényleg sajnálatos helyzet, ha megbeszéltétek, és mégsem tartja hozzá magát, akkor ez az ő hibája, hisz te őszintén megmondtad, hogy nem akarsz gyereket.
Lehet, hogy neki is azóta változott az elképzelése, de ez mondjuk mindegy is, a jelen helyzeten nem segít.
Szerintem próbáljátok megbeszélni a dolgot, kérdés, lehet-e valamire jutni vele... Ha nem, akkor csak egy megoldás van: elköszönni egymástól, és mindenkinek olyan párt keresni, akivel egyeznek az elképzeléseitek.
De akkor tényleg minél előbb, hogy ne maradjon senki egyedül.
Próbáljátok megbeszélni és közös nevezőre jutni. Lehet hogy csak hirtelen felindulásból mondta ezt neked.
Te végig őszinte voltál és úgy érzem tisztességes is, szóval nem te rontottad el ezt.
Hát, sajna szét kell menni.
Ne, haragudj meg rám, de szerintem vállalhatnál gyereket.
Én sem akartam, de pár év leforgása alatt mindenkim meghalt váratlanul, ha gyerekem sem lenne teljesen egyedül állnék a világban.
Most értem csak így utólag, hogy miért mondták sokan, hogy fontos a gyerek.
Tényleg, ne haragudj, hogy őszinte voltam.
Szerintem ez nem olyan kérdés, amiben kompromisszumot lehetne kötni. Ha valaki nem akar gyereket, azt nem lehet/szabad rábeszélni. Viszont ha valaki szeretne, azt nem szabad megfosztani ettől a lehetőségtől.
Azért ne szülj, mert ő akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!