Mi a megoldás arra, ha a oárod nem akar szexelni?
20 hetes kismami vagyok.
Várandósságom kezdete óta nem szexelünk. Az első hónapokat még megértettem.
Kezd egyre rosszabb lenni a helyzet, hiszen nagyon kívános kismami vagyok! Őt zavarja, hogy ott a kislányunk. Én megértem őt, ezért mondtam van más kehetőség is, de meg sem hallja:(
Annyira nem érzem magam emiatt magam kívánatosnak, hiszen miért is érezném??
Az orvos nem tiltott el, normális terhességem van!
Ha fájna, biztos én sem akarnám. Csak olyan rossz olvasni, hogy mindeki el van a párjával, csak én nem:/
Úgy érzem el fogok hidegülni tőle.
Szerintetek?
Koszonom a kommenteket! Nem szeretnek vitat, es mindenki hozzaalasa erdekel.
Mar momdtam mindent neki, hogy nem kell "behatolas" ha nem szeretne, de az sem jo.
Csak annyi, hogy olelesen kivul (neha) nincsen tobb. Ha befekszink az agyba, szonte kivedi azzal, hogy a tablagepevel jatszik netezik, mig el nem alszok. Ha megkerdezem tole, hogy nem csinalunk valamit? Vagy maskepp kerdezem...
Akkor azt valaszolja faradt.
Ma ezen jol osszevesztunk, ma nem is alszok inkabb otthon:( tenyleg duhos vagyok.
Meg lehet neha hisztis vagyok, de O ezt semmibe veszi, hogy erzekeny vagyok, es ram kiabal, meg siman elnezi hogy le fol maszkalok a lepcson 30 fokban pocakkal.... Csak i tezzem a dolgokat...annyira elege, van..:(
Én mondjuk veszélyeztetett vagyok így 28 hete lényegében nem szexelünk... de megoldjuk másképp..
Én azt mondom, hogy nem minden férfi dolgozza ezt fel olyan jól... Lehet, hogy ha én is férfi lennék nekem is kellemetlen lenne oda rakni ahol már lakik valaki :D
De mindenki más és ez a lényeg... Próbáld hanyagolni a témát és intézd el magad...
Vennék egy segédeszközt, és kész.. ki lehet ezt az időt bírni... nekem elhiheted.. pedig nálunk a párom nagyon kívánós én annyira nem... de ő is kibírja..
Azt hiszem itt kicsit mélyebb a probléma...
(10-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!