Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a megoldás? Táppénz?

Mi a megoldás? Táppénz?

Figyelt kérdés
Irodában 30 fok, van légkondi, de a szobatárs nem engedi használni (nem 25 fokot szeretnék, hanem 27-et). Tárgyalni a hőmérsékletről nem hajlandó. Rosszul vagyok a melegtől. 9. hét
2013. jún. 18. 11:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szintén irodában dolgozok, nálunk nincs is légkondi. Én ventilátort hoztam be az asztalom mellé. 22 hetes vagyok, nagyon rosszul tűröm a meleget, de nem engedhetem meg magamnak, hogy kiessek munkából a pénz miatt.
2013. jún. 18. 11:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy nem hajlandó tárgyalni. Gondolom nem mondtad el neki, hogy babát vársz, remélhetőleg akkor rugalmasabb lenne. Nálam csak ventillátor van (17. hetes vagyok) 5. emelet DNY-i fekvés, szóval nálunk is nagy a forróság. Próbálj vizet permetezni magadra, rendszeresen letörölni magad nedves törölközővel, asztali ventillátort beállítani, kimenni a mosdóba pár percre langyos vízben lábat áztatni/mosni. Kitartás!
2013. jún. 18. 11:43
 3/18 anonim ***** válasza:
Én bekapcsolnám a légkondit, tetszik vagy nem a szobatársnak, 25 fokba nehogy már fázzon. 27 és 30 fok között szerintem nincs túl sok különbség:)
2013. jún. 18. 11:43
 4/18 anonim ***** válasza:

főnököd véleménye? emiatt nem mennék még tp-re, téged is, meg őt is megértelek, mert a klíma, ha rossz, illetve rossz helyen van, tényleg nem jó érzés.

mi lenne, ha bemennél korán, behűtenél mire jön, akkor nem kellene mennie, aztán ebédidőben, amíg eszik, megint? vagy úgy hagynátok éjszakára pl.?

olyan meg nincs, hogy nem hajlandó beszélni róla :O

2013. jún. 18. 11:44
 5/18 A kérdező kommentje:

Tavaly sem engedett, nem hiszem, hogy az állapotom érdekelné. :(

A ventillátorra én is gondoltam, de azt tűzvédelmi okokból elméletileg nem használhatom, max. ameddig észre nem veszik. De erre rákérdezek, köszönöm.

2013. jún. 18. 11:45
 6/18 A kérdező kommentje:

Főnökkel nem beszéltem, úgy vagyok vele, hogy felnőttek vagyunk, elvileg meg kéne tudnunk egyezni. Nem a 25 fok a baja, hanem a légkondi maga, pedig nem fúj egyikőnkre sem közvetlenül.

Nekem szuper lenne a 27 fok, mert legalább nem lenne pára, nem ragadnék az asztalomhoz.

2013. jún. 18. 11:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hiába hűtök rajta egy kicsit, idesüt a nap, ha kikapcsolom, azonnal visszamelegszik, kb. 10 perc alatt.
2013. jún. 18. 11:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul bőghetnékem is van elkeseredésemben, biztos a terhesség miatt, de itt nem akarok, főleg nem ezért. :(
2013. jún. 18. 11:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Büdös bunkó!
2013. jún. 18. 11:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy kisbabád lesz, és rosszul vagy! Azért a legtöbb embert ezt tényleg megérti.
2013. jún. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!