Haskeményedésre valami megoldás? Bőv. Lent
Amikor a keményedések miatt a kórházba kerültem, akkor nekem 24 órán át nyomták az alkoholt. Az nem használt, majd jött a magnézium, az se, aztán valami durvábbat kaptam, ami mellé már gyógyszert is adtak, hogy a szívem bírja...
Viszont más anyuka hetekig kapta az alkoholt, az egyik vizitnél rákérdezett, hogy hogy is van ez, egész terhesség alatt azt hallgatjuk, hogy semmi alkoholt nem szabad inni, erre nekünk meg itt nyomatják intravénásan.
A főorvos azt mondta, hogy ilyet orvosként nem mondhat, de keményedésekre a legjobb legurítani egy felest.
Írtam már ezt hasonló kérdéshez, más anyuka meg azt írta, hogy neki a dokija egy pohár vörösbort ajánlott.
Az én dokim is az alkoholt javasolta. Egy-egy feles, vagy egy pohár bor - ha naponta innál egyet, az sem ártana a babának. Szó szerint ezt mondta. Meg, hogy régen a kórházakban a vacsora mellé a konyhából vitték le a feles konyakot a kismamáknak. :) Durva volt ezt hallgatni, azóta sem próbáltam ki, inkább kínlódok. :( (nekem frtontokra ajánlotta) Pedig lehet tényleg jobb lenne lenyomni egy pici valamit, egy próbát lehet megérne.
Egyébként a végén nem az a lényeg már, hogy jöjjenek ezek a keményedések és fájások? Mert akkor készül fel a méh a szülésre? Pont ezért nem kellene semmivel enyhíteni ezeket a dolgokat. De most lehet hülyeséget írtam, akkor mea culpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!