Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti se nagyon éreztetek semmit...

Ti se nagyon éreztetek semmit szülés elött?

Figyelt kérdés

Napok óta mensis görcseim vannak, 1-2 óráig is simán eltartanak. Még olyan fájásom nem is volt, hogy rendszeresen jött volna, majd ment :/

2-3 napja viszont feszít lent veszettül, megfordulni is nehéz, vagy felkelni.

De ezeken kívül semmi...

Nagyon türelmetlen vagyok, úgy mennék már szülni... és semmi előjelét nem érzem még :((

2000 es a méhszájam is ... :/

39 hetes kismama

2013. jún. 13. 17:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a gratulációkat :)

Azóta valami fejlemény nálatok? :) Drukkolok, és izgulok értetek :)

2013. jún. 18. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia hat kepzeld semmi.... Mar tiszta kesz vagyok es ez a meleg sem segit.ami rendszeres volt az is elmult kiderult csak joslo szoval meg egyben!koszi aranyos Vagy ram fer a drukk! Es to hogy vagytok? Minden oke?baba Jol viselkedik? :-)
2013. jún. 18. 22:37
 13/18 A kérdező kommentje:

:/

És mikor indítja a doki, ha magától nem akar kijönni a csöppség?

Hááát ez a meleg senkinek sem tesz jót :(

Mi köszi jól vagyunk, tegnap délelött jöttünk haza, jól viselkedik a kisfiam, egyszer ébresztett este, remélem megtartja a jó szokását :))

2013. jún. 19. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Hat ez tok jo orulok akkor eddig ugy tunik nagyon jo babatok van!

Hat jovhet pentek korul elobb nem... Szoval nem vannak mert az meg sok ido...de mar legalabb nem zart a mehazajam 1 cmre vagyok nyitva jo ez meg keves de tobb a semminel ...most csinalt ilyen maszast ami beindithatja 48oran belul de nem tudom orulnek ha ugy gondolna hogy kijon mert az Orvos azt mondtaminden adott szoval a baba ugy all mar ahogy Kell szoval nem tudom :(

2013. jún. 19. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! 2013.06.20-án megszületett a pici lányom!! :) 3115grammal 50cmel imádni való !! :) Gyors könnyű szülés volt apszolult nincsenek rossz emlékeim a szülésről:) Hogy vagytok?
2013. jún. 24. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! Gratulálok a babádhoz :)!
2013. jún. 24. 12:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Nagyon nagy gratula :) Biztosan nagyon édes :) Már otthon is vagytok? Hogy indult be a szülésed?

Milyen kislány a babód? :)

Mi köszi jól vagyunk azóta is egy kis tündér a kisfiam :)

2013. jún. 24. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia Bocsi hogy csak most irok de nem sokszor jovok fel a gyakori kerdesekre!:)

Hat Engem 3oraval szules utan kiengedtek ez Hollandia :) minden rendben Volt a szules alatt es igy nem tartottak bent minket meg ugy ereztem magam mintha nem is szultem volna :D kivoltak rajtam akadva.

Hat az nap voltam szulesznonel es valami specko maszast csinaltak ami 48oran beindithatja a szulest es Hat meg aznap be is indult.15percesekkel indult majd elfolyt a magzatviz es hirtelen 4 percesek lettek :) 8orat vajudtam majd 40prrc alatt megszuletem az eletem.

Jo baba bar ma Pont fajt a poci szoval nyugi volt.De nem siros.van hogy fent van es nezelodik nagyon cuki Imadom. Ha gondolod ird meg privben az emal cimed kuldok kepet! Re is kuldhetnel megneznem a picidet! :)

2013. jún. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!