Ti se nagyon éreztetek semmit szülés elött?
Napok óta mensis görcseim vannak, 1-2 óráig is simán eltartanak. Még olyan fájásom nem is volt, hogy rendszeresen jött volna, majd ment :/
2-3 napja viszont feszít lent veszettül, megfordulni is nehéz, vagy felkelni.
De ezeken kívül semmi...
Nagyon türelmetlen vagyok, úgy mennék már szülni... és semmi előjelét nem érzem még :((
2000 es a méhszájam is ... :/
39 hetes kismama
Szia! Én is 39hetes és 2napos vagyok nekem is mensis görcseim vannak meg egy két összehúzódás de már 2 hete... nekem sem rendszeres.
Nekem is feszít a hasam alja és sokat keményedek...
De nekem sincs semmi se nyákdugó se nagyon megereszkedett has...Én is egyre türelmetlenebb vagyok ...nagyon reménykedek a hétvégében!
De nagyon nem tudom férjem szerint tuti a hétvégén babázunk nekem meg 0 megérzésem...
Kedves első... örülök, hogy ilyen könnyű szülésed volt, remélem nekem is így lesz :P Mert semmit nem érzek :D
Második... ugyanígy vagyok vele mint te... csak nekem keményedésem sincs...
Az én férjem megvolt győződve róla, hogy ma szülök, hát kiröhögtem... :) És még egybe is vagyunk :P
Hol fogsz szülni?
Én Hollandiában.És te? Fiú vagy lányt vártok?
JAh és azt nem írtam ,hogy az orvosom azt mondta ,hogy már beállt a szülőcsatornába a feje szóval a baba szülésre kész:D mondtam neki ,hogy ez jó mert én is szóval miért van még odabent??:D:D Hát még lehet a férjednek igaza:D:D (így legyen mind a 2-nek legyen a kezébe a picije még a hétvégén)
Én Pesten :))
Nekünk még be se ékelődött :) Majd írj ha megszülsz, drukkolok nektek :)) Mi kisfiút várunk, ti? :)
Tegnap este megszületett a kisfiam :) 3000 grammal, 51 centivel :)) nagyon gyors szülés volt, csak a tolófájások voltak rosszak... előjele csak a hányinger és a fejfájás volt.
Te kislányoddal mi a helyzet? drukkolok nektek nagyon :) kitartást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!