Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti se nagyon éreztetek semmit...

Ti se nagyon éreztetek semmit szülés elött?

Figyelt kérdés

Napok óta mensis görcseim vannak, 1-2 óráig is simán eltartanak. Még olyan fájásom nem is volt, hogy rendszeresen jött volna, majd ment :/

2-3 napja viszont feszít lent veszettül, megfordulni is nehéz, vagy felkelni.

De ezeken kívül semmi...

Nagyon türelmetlen vagyok, úgy mennék már szülni... és semmi előjelét nem érzem még :((

2000 es a méhszájam is ... :/

39 hetes kismama

2013. jún. 13. 17:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
11 nappal az időpont előtt NST nem volt egyértelmű, megénzték uh-n, minden ok, de ha már ott vagyok, mészájvizsgálat: teljesen nyitva, azt hiszem 3000, de nem tudom, hogy számolják. szóval maradnom kellett. semmit sem éreztem, másnap délelőtt 5 cm, este 6, de közben nem éreztem semmit. Mondták, hogy menjünk szülni, vagyis a szülőszoba részbe, de még akkor sem éreztem semmit, burkot repesztettek, attól kezdve voltak fájásaim, 3,5 óra múlva megszületett!!!
2013. jún. 13. 17:16
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 39hetes és 2napos vagyok nekem is mensis görcseim vannak meg egy két összehúzódás de már 2 hete... nekem sem rendszeres.

Nekem is feszít a hasam alja és sokat keményedek...

De nekem sincs semmi se nyákdugó se nagyon megereszkedett has...Én is egyre türelmetlenebb vagyok ...nagyon reménykedek a hétvégében!

De nagyon nem tudom férjem szerint tuti a hétvégén babázunk nekem meg 0 megérzésem...

2013. jún. 13. 17:20
 3/18 A kérdező kommentje:

Kedves első... örülök, hogy ilyen könnyű szülésed volt, remélem nekem is így lesz :P Mert semmit nem érzek :D

Második... ugyanígy vagyok vele mint te... csak nekem keményedésem sincs...

Az én férjem megvolt győződve róla, hogy ma szülök, hát kiröhögtem... :) És még egybe is vagyunk :P

Hol fogsz szülni?

2013. jún. 13. 17:24
 4/18 anonim ***** válasza:

Én Hollandiában.És te? Fiú vagy lányt vártok?

JAh és azt nem írtam ,hogy az orvosom azt mondta ,hogy már beállt a szülőcsatornába a feje szóval a baba szülésre kész:D mondtam neki ,hogy ez jó mert én is szóval miért van még odabent??:D:D Hát még lehet a férjednek igaza:D:D (így legyen mind a 2-nek legyen a kezébe a picije még a hétvégén)

2013. jún. 13. 17:34
 5/18 A kérdező kommentje:

Én Pesten :))

Nekünk még be se ékelődött :) Majd írj ha megszülsz, drukkolok nektek :)) Mi kisfiút várunk, ti? :)

2013. jún. 13. 17:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj, hamarosan kibújik a babád, ha most még előjelét sem érzed, akkor is :)! 40+3-on született a kislányom. 40+2-őn még semmi fájásom nem volt, semmi jósló, délután volt egy kicsi a sok sétálás után, de este 0 fájás nélkül feküdtem le, zárt méhszájjal, hajnali fél 3-kor meg fájásokra ébredtem, rá 12 és fél órára már meg volt a babám :)! Szóval akármikor megindulhat a szülésed, akkor is, ha ebben a pillanatban nem fáj sehol!
2013. jún. 14. 00:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Mi kislányt várunk:) a Férjem ma nagyon mondogatja ,hogy szerinte ma!:D nem tudom én is egyre jobban úgy érzem ,hogy ez a hétvége hááát nem biztos ,hogy szabad lesz. (vagy csak már ennyire reménykedek) Írni fogok :) az biztos de te is! Kedves utolsó gratulálok a babához remélem nekem is így lesz mondjuk ma:D ,hogy egyszer csak fájunk!!kérdező te melyik napra vagy kiírva?
2013. jún. 14. 10:59
 8/18 A kérdező kommentje:

Tegnap este megszületett a kisfiam :) 3000 grammal, 51 centivel :)) nagyon gyors szülés volt, csak a tolófájások voltak rosszak... előjele csak a hányinger és a fejfájás volt.

Te kislányoddal mi a helyzet? drukkolok nektek nagyon :) kitartást:)

2013. jún. 15. 19:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picihez :)! 6. válaszoló voltam!
2013. jún. 16. 19:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Szia! Gratulálok!!! Örülök nektek! Hát mi még egyben... megvárja a 18-át. :D tegnap kezdőtek a fájásaim 1 óránként de nem is nevezném fájásoknak mert annyira rövid volt inkább kellemetlen volt most úgy néz ki félórás fájásaim kezdenek leni de még nem akarom elkiabálni mert eddig 2 volt ami erős volt és hosszú szóval meglátjuk mi lesz:) a doki azt mondta ,hogy ez lehet elfog húzódni 1 2 napig :S de engem már az sem érdekel csak bújon ki:D majd írok ,hogy mizu velünk! Jó babázást!
2013. jún. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!