Akik már szültek, mit éreztetek mikor megindul a szülés?
Figyelt kérdés
Mikor kell bemenni a kórházba?Hogyan és mit fogok érezni?Vagy hogy fogom észrevenni?Örülnék, ha leírnátok, hogy ki hogyan ment be szülni első babás vagyok.14hetes kismama.2012. nov. 3. 08:40
1/7 anonim válasza:
Én fájásokkal mentem be mint kettőnél. 5 perc volt a 2 fájás közt mikor beindultunk. A kisebbiknél előző nap reggeltől nyákdugó távozott belőlem, éjjel kezdődtek a fájások, hajnal 3 körül rendeződtek és erősödtek fel 5 percesekre mikor beindultunk. Nem fogod összetéveszteni semmivel. Erős fájások amik a méhedtől indulnak és besugároznak a derekadba is. Ha pedig elfolyik a magzatvized akkor pedig nincs is min gondolkozni, indulás. De még elég sok időd van, ne ezen idegeskedj, élvezd ki minden percét ennek a gyönyörű időszaknak!
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem pl..nem volt semmi..illetve előző nap voltak itthon fájások..Másnap bementem NST-re ahol a fájás mérő 0-ás volt magyarán semmi fájásom nem volt! De megnézett a dokim megvizsgált mert modntam neki h vmi jön belőlem 2 napja. Kiderült h szivárgott a magzatvíz..De miközben megvizsgált elfolyt a magzatvíz a vizsgálóban :) azt mondta jó akkor megyünk szülni :). Ez volt fél 11 felé..Felvették az adataimat felfeküdtem a szülőágyra 3/4 11kor és 1re meglett a baba :D! DE sztem ezerszer jobb volt így mintha itthon folyik el a magzatvíz és végig izgulok míg a kórházba érek stb...Most 32 hetes vagyok de félek eléggé.Jó lenne ha vmi olyasmi lenne most is mint az elsőnél!
3/7 anonim válasza:
Ez gyors szülés volt, kedves utolsó... nagyon jó! :) Hasonlót szeretnék, de azért magamtól mennék, hogy szülni fogok. Mi van, ha a férjem dolgozik, ki hozza a cuccaim utánam? :)
4/7 anonim válasza:
Engem minden figyelmeztetés nélkül elöntött a magzatvíz, mentünk is a kórházba rögtön. KB 1,5 óra után kezdődtek a fájások, rögtön 5 percesek. 7 órát vajúdtam aztán jött fél óra kitolás, és megszületett a kisfiam.
5/7 anonim válasza:
3.válaszoló az én férjem is dolizott :) felhívtam és ment haza a cuccomért és jött be hozzám apás szülés volt :). 2.válaszoló :)
6/7 anonim válasza:
Munkaidőben nem vehetik fel a telefont, mert kirúgás jár érte. :( Majd elkérem a főnöke számát. ;)
7/7 anonim válasza:
Azt mondják, 5 perces fájásokkal kell bemenni. Persze nem mindegy, hogy 40 km-ről indul valaki, vagy a szomszéd utcából.
Én nem éreztem semmit. Szerencsére pont visszarendelt a dokim nst-re délutánra (ő délelőtt már sejtette, hogy lesz valami). Az 1 órás nst alatt sem éreztem semmit, bár a gép apró fájásokat mutatott. Ezután rögtön szülőszobára fektettek, kicsit később burkot repesztettek. 3 óra alatt megszületett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!