Akkor most mennyi? Én és a védőnőm 8hetesnek számoltuk a terhességem. A nőgyógyász 6hetest mondott, UHon meg 7hetest mondtak.
Figyelt kérdés
Most akkor melyik az igaz? Én neten számoltam ki, a nődoki azt mondta hogy az nem jó. Az előző babámnál is ott számolgattam és nála ki jött úgy, ahogy mondták. Most akkor hány hetes vagyok? Augusztus 9én volt meg utoljára és 28napos a ciklusom.Most akkor melyik az igaz? Én neten számoltam ki, a nődoki azt mondta hogy az nem jó. Az előző babámnál is ott számolgattam és nála ki jött úgy, ahogy mondták. Most akkor hány hetes vagyok? Augusztus 9én volt meg utoljára és 28napos a ciklusom.2009. okt. 9. 22:35
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és gratulálok Mindenkinek a babához!
2009. okt. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!