Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nők féltékenyek egy másik...

A nők féltékenyek egy másik nőre, ha az terhes?

Figyelt kérdés

Tudom, nem jó fórumon teszem fel a kérdést,m itt babára váró nők vannak!

De lehet nem mindig vágytatok babára, ezért kérdezem. Egy nő, aki épp nem tervezi a babát, de van párja, majd szeretne is egyszer, de nem most féltékeny lesz, ha egy ismerőse terhes lesz?

2009. okt. 9. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, mire gondolsz. 14 hetes kismama vagyok és 6 hetesen, amikor már tuti bizti volt a dolog a kedves barátoknak elcsicseregtük örömünket.persze ők a munkatársaink is.

Egyikőjük, (nevezzük A-nak) a szíve mélyén nagyon szeretne babát, de a párja még nem. Nem kellett palástolnia féltékenységét, mert pontosan tudtam, hogy mit fog érezni, amikor megtudja, nekünk lesz.

Nagyon szeretem A-t és megértem!! örül ő a mi örömünknek, de mégsem tud felhőtlenül.

nagyon jó barát, de csak magunk között mondja ki az igazságot (miután őszintén elbeszélgettünk és rákérdeztem finoman), mások előtt pedig, hogy dehogy akar ő még babát. ő még dolgozni szeretne. nem baj. ez természetes dolog.

a helyében én is így reagálnék és védekeznék a külvilág ellen.

2009. okt. 12. 18:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van gyermekem mai napig ha látok terhes kismamát én azt ùgy irigylem . Szerintem ez a korszak nagyon szép. Különleges. Az hogy ez ìgy megragad bennünk én nem is értem :D
2021. jan. 25. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!