Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 106 kg vagyok es 25 hetes, ma...

106 kg vagyok es 25 hetes, ma voltam dokinal de azota hangosan sirok es nem tudom abbahagyni, tenyleg ennyire veszelyes?

Figyelt kérdés
Volt valaki akinek a sulya miatt tortent baj, vagy nehezebb volt valami? Mindenfele rizikofaktorrol beszelt, h pl az edat is hosszabb idobe tellik beadni hogy eltalaljak stb...irjatok legyszi, akik ezen atmentek, most kiszamoltam az en BMI 39.5
2013. jún. 11. 17:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat, szoptatas utan el kell kezdenem, hivtam a ferjemet is,persze akkor nagyon szarul voltam,hebegve meseltem miket mondtak, es mondta o is h szoptatas utan mindenven tamogat...addig nem! De letettem rola, abban a 2 oraban kb megfogadtam h mostantol nem eszek es tornazok. De atgondoltam es csakis a szoptatas utan, nehogy tortenjen barmi vele az en hibambok.
2013. jún. 11. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szuper férjed van, és még kisbabátok is lesz :) Kell ennél több? Szóval most már ne lógasd az orrod :).

9, 10-es válaszoló vagyok

2013. jún. 11. 21:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon kedves szived van :) koszonom
2013. jún. 11. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:

Így van, nyugodj meg, és most a picivel foglalkozz. Esetleg jó ötlet, hogy keress fel egy dietetikust, mert a táplálkozásra oda lehetne figyelni még kismamaként is- amivel biztosíthatod, hogy a cukrod is jó lesz majd- és megáll a további hízás is. A dietetikus pedig a szülés utánra is tud neked étrendet összeállítani, amit követni tudsz és mellette sportolni.

Gratulálok a kisbabához!!! Jó egészséget!!

2013. jún. 11. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:
nyugi! 85 el kezdtem, 103-al mentem szülni. minden simán ment, könnyen, gyorsan meglett a baba, csak 3 óra volt, ebből 20 perc kitolás. agyon dícsért a doki. nem törvényszerű, h. baj lesz. természetesen nem jó ez a nagy súly nekem sem, de igyekszem tenni ellene.
2013. jún. 11. 22:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez tenyleg borzaszto...mindenkepp lejjebb kell faragni...nem varom meg amig szegyelni fog majd engem :(
2013. jún. 11. 22:16
 17/22 anonim ***** válasza:

ismemrek vékony anyukát is, akinek gondjai voltak, de persze, tapasztalat, hogy a nagyobb suly tobb rizikot rejt magában, terhességtol fuggetlenul is...Az elso terhességemnél nemigen vigyáztam, feljott 25 kg, már a 30. héttol voltak vérnyomásproblémáim...

aztán 5 évig ugrálta sulyom, hol fogytam, hol visszajott, kb 100kg-val lettem ujra terhes, anyukám szinte sirt, ugy féltett, h baj ne legyen. Es persze én is, doki is mindig a rizikokrol beszélt, jobban vigyáztam magamra, de mégiscsak jott 17kg:((( Nem hagytam el magam, az utolso napig mindent csináltam, de megint csak toxémiás lettem, 38. héten meg kellett inditani a szulést...és igen, nehezebben ment az érzésteleníto beadása, nagyon kedves volt az aneszteziologus, de elore mondta, h nem biztos, hogy konnyen fog menni, lehet, altatni kell majd a császárhoz, azért csak sikerult neki... viszont még a korházban tartozkodás alatt durván megkaptam egy vizitelo taplo orvostol, hogy hogy lehetek ilyen, na én akkor sírtam egy napot, sajnos nem 9 honap alatt hiztam el, ne ítéljen:(((

ezt nem azért irom, hogy megijesszelek, nem lesz semmi baj, csak figyelj magadra, hogy mit és mennyit eszel, mozogj (nem feltétlen tornara gondolok), de probálj aktív lenni, a neheze most jon, ahogy no a baba és no az anyuka. még nem késo, és nem te vagy az egyetlen!!!! sok sikert és jo egészséget:)))

2013. jún. 12. 03:39
 18/22 anonim ***** válasza:
próbáld tartani a súlyodat, de ne fogyizz! ne egyél fehér kenyeret, péksüteményt, süteményt, fehér lisztből készült ételeket, tésztákat, inkább zöldség, gyümölcs, fehér húsok, hal, és sok vizet igyál. ne fogyassz cukros, ízesített üdítőket, szörpöket, inkább citromos vizet,ha már unod a sima vizet.
2013. jún. 12. 07:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne aggodj! En is 100 kilosan kezdtem a terhesseget, aztan EZ VAN!

Hiszen csak 3 kg-ot hiztal, kedves kerdezo!!!!!

Vedd ugy, hogy van meg max 15 heted, aztan raersz dietazni egy eleten keresztul, de most enned kell, mert amit most adsz neki, abbol epul fel.

En ajalnom, hogy egyel sok zoldseget, gyumolcsot, es setalj napi 1 orat. En igy teszek, es lam, 28 hetes vagyok, de csak 3 kg-t szedtem fel.

Torekedj egeszsegesen etkezni, aztan szules utan akarmikor fogyokurazhatsz.

2013. jún. 12. 10:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Es sok hust is eszek, ha anyukam sut, sutit is eszek. A mozgasnal jobb nincs, ha enni akarsz.

A fittness edzok is azt mondjak, hogy aki napi 45 percet setal, annak konkretan semmi dietara nincs szuksege.

Ne sirdogal, vegyel kutyat, es menj setalni.

2013. jún. 12. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!