Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen megfázás, nagyon...

13 hetesen megfázás, nagyon veszélyes<?

Figyelt kérdés

Van aki átesett rajta?

Elég házidokihoz menni vele vagy nödokihoz is kell?

2013. jún. 10. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Megfázástól semmi bajod nem lesz, csak ha láz is van!

Menj el feltétlen a háziorvoshoz!

2013. jún. 10. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Megyek persze, szombaton voltam az ügyelet
2013. jún. 10. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szió Nekem 15 hetesen megfázásos vírus betegséget kaptam el a családtól , lázam is volt 1 napig és hőemelkedésem még másnap bekelett vennem lázcsillapítót kórház javasolta mert a láz veszélyes , azóta minden redben ha csak megvagy fázva az nem baj ha lázad van akkor lázcsillapító bekell venni rubophen .

28+1 hkm

2013. jún. 10. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Abszolút nem veszélyes, arra figyelj csak, h ha 38 fölé megy a lázad, csillapítani kell. Bőven elég a házidoki (ő is csak láznál, egy megfázással úgyse csinál semmit). Homeos cuccokat nyugodtan szedheted, meg persze c vitamin is jó sok folyadék. A babának semmi baja nem lesz, akkor se, ha mondjuk nagyon köhögsz vagy ilyesmi.
2013. jún. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!