Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 106 kg vagyok es 25 hetes, ma...

106 kg vagyok es 25 hetes, ma voltam dokinal de azota hangosan sirok es nem tudom abbahagyni, tenyleg ennyire veszelyes?

Figyelt kérdés
Volt valaki akinek a sulya miatt tortent baj, vagy nehezebb volt valami? Mindenfele rizikofaktorrol beszelt, h pl az edat is hosszabb idobe tellik beadni hogy eltalaljak stb...irjatok legyszi, akik ezen atmentek, most kiszamoltam az en BMI 39.5
2013. jún. 11. 17:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem vagy terhes, akkor is veszélyes 106 kilónak lenni.

Nyugtatlak is, hogy ne aggódj nem lesz baj, de ettől még lefogyhatnál, ez nagyon nagy súly.

2013. jún. 11. 17:38
 2/22 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a terhesség idején kezdesz fogyòkúràba. De nagyon oda kell figyelned mikor, miből , mennyit eszel. Keress fel dietetikust, aki segí étrendet összeàllítani. Az orvosnak meg jobban oda kell rád ès a babàra figyelnie. Nem lesz baj.
2013. jún. 11. 17:48
 3/22 anonim ***** válasza:
108 kg-al szültem, nem volt semmi gond. Nem törvényszerű, hogy baj történjed, de tényleg elég rossz ez a nagy súlyfelesleg.
2013. jún. 11. 17:53
 4/22 anonim ***** válasza:
17%

ne haragudj.de én 18hetesen plusz 1kilonàl tartok.helyesen kell tàplàlkozni és tornàzni mindennap egy keveset!!

60kilo voltam most vagyok 61,5!!!

nem értem emberek hogy tudjàk igy elhagyni magukat!!

kivànom neked hogy rendben legyen minden!!!

2013. jún. 11. 18:02
 5/22 A kérdező kommentje:
a terhesseget 103 kg val kezdtem, es papiron elvileg nem eshetek teherbe.... Ez nem mentseg tudom!
2013. jún. 11. 18:06
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

90-el kezdtem a terhességet, most 105 vagyok 40 hetesen.

Velem elszaladt a ló, az első gyermekemmel a terhességet 60-kikóval kezdtem, ott 92-vel mentem szülni.

A lényeg, sokkal nehezebb Kövéren,mint soványan!

Magas a vérnyomásom, fáj a hátam, a lábam. Olyan vagyok mint egy malac...

Nem is tudom hog fogok szülni, mert a dagadt combjaimat nem tudom felhúzni, nehéz fogni őket...

Igen, sokkal nehezebb lesz Kövéren szülni, s majd csak utánna fog elkapni a sírógörcs, mikor ott marad a nagy plattyadt lógós hasam üresen, a vastag combjaim, karom...

Valljuk be őszintén, nem szép látvány egy 100 kg feletti nő, sőt undorító, magam is annak tartom...

Néha a férjem is megkérdem hogy hogy még kíván, mikor ő egy sportos izmos jó pali!

Fáj az igazság, de nem sírni kell, hanem tenni valamit.

Én is igyekszem sok zöldséget gyümölcsöt enni, s ha megszülök onnéttól kezdve diéta.

2013. jún. 11. 18:14
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne aggódj! Én 99 kilóval kezdtem, most vagyok 16 hetesen 100 kereken. Mondjuk a BMI-m egy kicsit alacsonyabb a Tiednél, de vérképem mindig rendben volt. Te se aggódj, csak próbálj meg még kevesebb szénhidrátot enni. Nem lesz semmi gond, nekünk a terhesség alatt max. 5 kilót lehet hízni, erre próbálj figyelni.
2013. jún. 11. 18:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki ne törjön pálcát a másik felett, főként ismeretlenül. Fogyókúrázni biztos nem fogsz, de figyelj oda az étkezésedre. Sok zöldség, gyümölcs,hal, hanyagold a fehér lisztes dolgokat. Kenyérből a teljes kiörlésűt válaszd.Én sajnos túlsúllyal kezdtem a terhességet , 69 kg-mal indultam most vagyok 15 hetes és 1,5 kg van rajtam. Próbálok figyelni az étkezésemre, nagyon rikán eszek édességet, de látod még így is híztam... Szerintem nem lesz semmi baj veled, ne sírj, mert az csak árt a babának. Majd szoptatás után diétázol!
2013. jún. 11. 18:17
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Azon kívül hogy odafigyelsz mit eszel (de nem fogyókúra!!!) nem tudsz mást tenni. El ne kezdj most tornázni, nagyon okos volt aki ezt felhozta Neked, gratulálok neki.... Nem tudom milyen jogon irkálnak ilyeneket Neked hogy hogy hanyagolhatod el magad ennyire, hiszen Ők nem tudhatják, miért alakult így a testsúlyod. Akkor szólhatna bárki bármit is, ha ugyan azzal a testtel és esetleges egészségügyi problémákkal, ők karcsúak lennének. Nyugodj meg, nagyon szépen kérlek ne sírj. Nagyon sokan szültek már ekkora súllyal, koncentrálj inkább arra hogy igenis végig csinálod probléma nélkül, és a szoptatás befejeztével pedig mindent megpróbálsz megtenni, hogy a súly problémáidon változtass. Én nagyon szorítok Neked! Kérlek ne sírj!
2013. jún. 11. 19:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, csak hogy egy kis lelket öntsek beléd...

Én 84 kilóval kezdtem a terhességet, mégpedig azért mert elhanyagoltam magam.... igen, mivel 8 órában dolgoztam ülőmunkát, de 90 km-t utaztam a munkahelyemre minden nap, tehát 5-kor keltem, és jó esetben este 7-re értem haza, rossz esetben 8-ra. Na tudod kinek volt kedve tornázni.... Szóval 84-el kezdtem, és az elején nem figyeltem a súlyra, így 21 hetesen már 91-nél jártam. Akkor határérték lett a terheléses cukrom, így azt mondták figyeljek nagyon oda a szénhidrátra. 40+0 naposan mentem szülni 99 kilóval! Tehát összesen a 21. hétig felszedtem 7 kg-t és miután odafigyeltem onnantól a végéig 8-at. 15 kg plusszal szültem (egyébként nagyon elkezdtem vizesedni a 20. hét környékétől). Mikor kijöttem a kórházból, már "csak" 87 voltam, tehát 3 kilóval voltam több a kezdő súlyomnál. Szoptatás alatt felszedtem pár kilót így másfél éves volt a fiam a szoptatás végén és én 93 kg. Ez április elején volt.... azóta elkezdtem tornázni, diétázni ezerrel és a mai napon mértem, 82 kg vagyok! Meg sem akarok állni 75-ig minimum (175 cm magas vagyok). Tudom hogy én nem voltam annyi mint Te, de nagyon közel jártam hozzá! Neked is menni fog! utolsó voltam

2013. jún. 11. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!