Szerintetek veszélyes lenne 24 hetesen egy 7 órás autó utat bevállalni?
Én is voltam terhesen, 28 hetesen Horvátországba nyaralni. Semmi gond nem volt, sőt majdnem egész hazaúton én vezettem.
De ha te így aggódsz ne is induljatok el, mert ez totál elrontja a nyaralást, ha így állsz hozzá.
Nyugodtan menjetek! Ha nincs gond a terhességgel, akkor érezzétek jól magatokat! Omis egy csoda, biztos nagyon kikapcsoltok majd és élvezni fogjátok!
Mikor mentek? Szombati váltással? Mert az szívás csúcsidőszakban. Mi nagyon megszívtuk, 28 hetes voltam és 17 órát jöttünk Makarskától (kb. 60km-re van Omistól délre). Semmi bajom nem lett, csak picit feszült a hasam néhány napig, meg az út végén már nem tudtam hogy üljek, minden kényelmetlen volt (mikor a határon megláttam a várakozó sort, sikítottam volna legszívesebben).:o)
2 óránként mindenképp álljatok meg picit pihenni, mozogni!
Kellemes nászutat és boldog Baba várást!
Én 21 hetesen voltam Karácsonyozni és Szilveszterezni a párommal Németországban a szüleimnél. 12 órás autóút oda, és még annyi vissza. Semmi gond nem volt, még csak kényelmetlenebb sem volt, mint nem terhesen. Egyetlen egy dolog volt, ami más volt mint egyébként. sűrűbben kellett megállnunk pisilni. :)
39 hkm
Én 20 hetesen voltam Horvátban nyaralni. Annyi, hogy megálltunk 2 óránként, mert terhesen arra figyelni kell, hogy ne ücsörögj sokat egy helyben.
Az égvilágon semmi baj nem lesz!!! :)
Ja... nem tudom, hogy állsz vele, de szerintem ne egyél tintahalat meg kalmárt, kagylót.. Én 1 napig a wc-n ültem miatta.
Hal az ok. :)
34 hetesen én is leautóztam 600 km-t, nekem a kocsi ülése kimondottan jól esett az amúgy fájós derekamnak.
Semmi baj nem volt, a lábam sem dagadt be, csak anyósom sipákolt előtte két hétig, hogy mennyire felelőtlen vagyok, és hogy megérdemlem, hogy az autópálya szélén induljon be a szülés... :D Nem volt "szerencséje", kihúztam a 40. hétig... ;) Nyugi, nem lesz semmi baj, csak az útmenti WC-knél vigyázz nagyon a higiéniára, vigyél papír WC ülőkét, kézfertőtlenítőt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!