Melyik a jobb megoldás?
A babám 4 hetes lesz karácsonykor és nem 4 hónapos. Könyv szerint sem szabd vagy 6 hétig kivinni, ráadásul itt Németországban még keményebb a tél. Persze ki fogunk mozdulni, csak azon volt a hangsúly, hogy ne éjfél után kelljen egy kisbabát felébreszteni az álmából és hazutazni...
Mindenkinek köszönöm az újabb válaszokat! Igazán szerencsés az, akinek az anyósa legalább megbeszéli a terveket és nem pedig eldönti egymaga...
Még egy röpke sztory anyósomról: úgy volt hogy terhességi diabetesem van és diétára itéltek 8 hete, ellenőrzés alatt álltam és utolsó kontrolon megdicsét a diabetikus hogy nagyon csinos kismama vagyok és mostmárt kezdjek neki enni normálisan mert egészséges vagyok. Kilépek az ajtón, fülig ért a száma bóktól, főleg egy nő szájából és hát anyósba botlok az utcán. Mesélem neki a jó híreket, erre megkérdi, hogy hova akarok még hízni??? Mint ha nem lennék már így is elég kövér. Azon nyomban letört... szerintem bunkó egy nő és tapintatlan is, ő elvárná, hopgy terhesen karcsúra éheztessem magam... bolond, már előre aggódok, hogy mikkel fogja tömni a kislányom agyát, még a végén bulémiást csinál belőle vagy anorexiást!!
Szia! Mi sem megyünk sehova karácsonykor. Megbeszéltük, hogy fél éves koránál előbb sehova sem utazunk. Az én babám karácsony táján még csak 2.5 hónapos lesz. Én is jobban szeretném hármasban tölteni a karácsonyt.
2hetes baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!