Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a jobb megoldás?

Melyik a jobb megoldás?

Figyelt kérdés
Karácsonykor 4 hetes lesz a babám, anyósom azt akarja, hogy mi menjünk át ünnepelni, ami azt jelenti, hogy éjfélig vacsora, vinni kell az egész felszerelést pelenkázáshoz, alváshoz a babának, ugye egy utazóágyat is. Én totál hülyeségnek találom,mert miért nem jönnek inkább ők át és a babám amikor elalszik akkor nyugodtan pihenhet nem kell majd az éjszaka közepén felöltöztetni és kivinni a hidegbe...különben is egy 4 hetes baba legyen a saját környezetében szerintem. Írtó kényelmesnek tartom anyósomat, ráadásul még csak főzni sem ő fog hanem rendeli a kaját, akkor meg hozzánk is rendelhetné nem? Alig aludtam az éjjel ugy felhúzott a vén pics@! Párom persze nagyon jó ötletne tartja, hogy mi menjünk át. Én meg kezdtem örülni, hogy végre hármasban lehetünk Szenteste, de úgy látszik a párom még mindig az anyja szoknyáján lóg. Ti hogyan töltitek az ünnepeket?
2009. okt. 9. 13:57
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A babám 4 hetes lesz karácsonykor és nem 4 hónapos. Könyv szerint sem szabd vagy 6 hétig kivinni, ráadásul itt Németországban még keményebb a tél. Persze ki fogunk mozdulni, csak azon volt a hangsúly, hogy ne éjfél után kelljen egy kisbabát felébreszteni az álmából és hazutazni...

Mindenkinek köszönöm az újabb válaszokat! Igazán szerencsés az, akinek az anyósa legalább megbeszéli a terveket és nem pedig eldönti egymaga...

Még egy röpke sztory anyósomról: úgy volt hogy terhességi diabetesem van és diétára itéltek 8 hete, ellenőrzés alatt álltam és utolsó kontrolon megdicsét a diabetikus hogy nagyon csinos kismama vagyok és mostmárt kezdjek neki enni normálisan mert egészséges vagyok. Kilépek az ajtón, fülig ért a száma bóktól, főleg egy nő szájából és hát anyósba botlok az utcán. Mesélem neki a jó híreket, erre megkérdi, hogy hova akarok még hízni??? Mint ha nem lennék már így is elég kövér. Azon nyomban letört... szerintem bunkó egy nő és tapintatlan is, ő elvárná, hopgy terhesen karcsúra éheztessem magam... bolond, már előre aggódok, hogy mikkel fogja tömni a kislányom agyát, még a végén bulémiást csinál belőle vagy anorexiást!!

2009. okt. 9. 22:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia! Mi sem megyünk sehova karácsonykor. Megbeszéltük, hogy fél éves koránál előbb sehova sem utazunk. Az én babám karácsony táján még csak 2.5 hónapos lesz. Én is jobban szeretném hármasban tölteni a karácsonyt.

2hetes baba anyucija

2009. okt. 17. 22:23
 23/23 A kérdező kommentje:
Meg is értelek! És igazad van! Egy baba mit sem ért még a karácsonyból és én úgy gondolom, hogy nekem úgy is ő lesz a legszebb ajándék.
2009. okt. 18. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!