20 hetes terhesen lehet még futni?
Nekem a doki azt mondta, hogy addig lehet amig kenyelmes a szamomra, ugyanis ez nem az az idoszak amikor tesztelni kell a hataraimat. Vegulis a futas eleg megterhelo, igy en inkabb azt javasolvan, hogy setalj sokat futas helyett!
Boldog babavarast!
próbáld ki. tégy meg 3-5 lépést lájtosan kocogva és máris kiderül, h jólesik-e, bírod-e avagy sem. én nem tudtam és ez úgy derült ki, h már az rossz érzés volt, amikor a zebrán megszaporáztam a lépéseimet, nemhogy a rendes futás. pedig évekig futottam és imádtam.
egyébként szerintem nem, de majd úgyis érezni fogod...
Én azóta nem futok, hogy tudom babát várok. 31 hetes kismama vagyok. Helyette sétállok sokat és más fajta edzést csinálok ami mind a kettőnknek jó. Konzultálj orvosddal, hogy ő mit javasol és amit a többiek mondtak azt ki is lehet próbálni és akkor úgy is kiderül. Viszont nekem nem ajánlotta az orvos a futást. Mondjuk nekem volt a legelején gondom és csak a 12dik héttől tudtam újból tornázni.
Beszélj az orvosoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!