Hogy lehet az hogy a kisbabák nem fulladnak meg a magzatvízbe?
El sem tudom képzelni, és azt sem hogy ugye statisztikák szerint egy kicsi baba naponta 4liter magzatvizet fogyaszt el, és azt jová pisili ki? vagy ő még nem pisil?
Anyukám terhes de tőle nem kérdeztem úgy meg! Ha tud nekem valaki válaszolni!Akkor legyenszives:D Köszönöm:)
A magzat az anyaméhben nem lélegzik még, a légcserét a méhlepény látja el és a vérén keresztül jut oxigénhez.
A magzatvizet meg szorgosan iszogatja, majd kipisili bele a magzatvízbe. Ez így furcsán hangzik, de a magzatvíz óránként cserélődik és tisztul.
1. a magzat nem lélegzik, így megfulladni sem tud.
2. mivel semmilyen élelmet nem fogyaszt el, ezért salakanyag nem ürül a szervezetéből, így amit megiszik, azt nem színezi semmi, és ugyanolyan tisztán pisili vissza, ahogy megitta. Egyszerűen átfolyik rajta. Semmi értelme nincs ennek, inkább azért csinálja, mert így készül a későbbi nyelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!