Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maradnátok ebben a munkakörben?

Maradnátok ebben a munkakörben?

Figyelt kérdés
Pár napja derült ki, hogy kisbabát várok. A gondom az, hogy nemtudom, hogy a terhességemre nem lesz-e káros a munkahelyem. Minden nap kerékpárral járok dolgozni és elég sok problémás helyre kell elkerekeznem. A problémás emberek megkeresnek az irodámban is. Mindez elég sok stresszel jár. A gondom az, hogy szívem szerint maradnék is meg nem is. Igaz, maradni csak azért maradnék, hogy megmaradjon a fizetésem és ebből majd sok mindent meg tudnék venni a babának. Szeretném ha meglenne mindene. Másrészt meg úgy vagyok vele, hogy a baba ennél többet ér, hogy agyonstresszeljem őt is minden nap a munkám miatt. Remélem érthető, hogy mi a dilemmám. Ti mit tennétek?
2009. okt. 8. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is 60% -ról tudok,de velem kitoltak,hiába intéz mindent a munkaügyis,2 évre visszamenőleg kellett az oep hez papirt vinnem.sztem csak kitolásból!!!hidd el,ha a párod dolgozik,és viszonylag jól keres,megéri otthon maradni.első gyerekkel végig melóztam,mégse jutottunk egyről a kettőre.most 37 hetes vok,juli.1 óta nem melózom,nem élünk olyan nagy lábon,sőt,két hete jött először táppénz,és nagyon jó itthon,kényelmesen készültem 3 hónapig arra,hogy minden meglegyen.nem egyszerre mindent az utolsó hetekben.most nem veszünk tv-t,müködik a régi is.
2009. okt. 8. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:

és nem utolsó sorban nyugodt vagyok!ami nekem azért fontos,mert elsős a fiam,és a sok bolond ember nem idegel fel,igy nyugodt vok a gyerekkel is.

előző voltam,és stresszmentes,szép babavárást kivánok!:)

2009. okt. 8. 14:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem még egy darabig dolgozok aztán ha nagyon nem megy akkor irány a táppénz! :) Mégegyszer köszönök mindent!
2009. okt. 9. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!