Maradnátok ebben a munkakörben?
Tanácsot nem tudok adni sajnos, csak jelzem, hogy én egy csomó hülye emberrel találkozok, és 1-1 óra, míg elmondják 100-szor ugyanazt, hogy mi a bajuk. De szerencsém, hogy ha elmennek, akkor nyugi van. Próbálj meg esetleg keményebb lenni, pl. ne éld bele magad annyira a helyzetükbe (feltételezem, hogy ezért stresszeled magad). Legyél tárgyilagos és tömör. Ha befejezted a mondanivalódat, állj fel és búcsúzz el tőlük. Lehet, hogy utálni fognak, hogy nem szánakozol velük, én is mumus vagyok már itt a munkahelyemen, de szörnyen idegesít, mikor néhány bolond minden második nap bejön és elmondja ugyanazt 55-ször. Zárkózz el tőlük, amennyire lehet.
Remélem, tudtam segíteni.
24 hetes pocis
Te érzed, hogy mennyire szereted a munkád.
Én is ügyfélszolgálaton dolgoztam, napi 80-100 ember hülyeségét hallgattam. Ezek szerint te is tudod, hogy milyenek az emberek, hogy viselkednek. Hiába tanultam meg, hogy nem rám irányul az "üvöltözésük, panaszuk" azért csak stresszes volt a munka. Egyébként semmi megerőltető, karosszékben ülni napi 8 órán át, de nem akartam kitenni magam ennek az idegeskedésnek, másrészt pedig már az én gondolataim sem ott jártak: az utolsó hetekben már nem voltam az a készséges ügyintéző, hogy mindent az ügyfélért. Kiszolgáltam őket udvariasan, és kész. Semmi plusz.
18 hetesen mentem táppénzre, nem bántam meg!
Azt gondolom, hogy a mai napig probléma, fájdalom és "nyavajgásmentes" terhességem nagyrészt ennek köszönhető. Mai napig nem vágyom vissza dolgozni, annyira jó itthon, mégha sokszor úgy telik el a nap, hogy semmit nem csináltam, csak pihentem.
Szóval szerintem te látod, hogy hol a sok, de akkor ne maradj, ha már egy kicsit is nyűg.
A biciklizés ha szeretnéd, munka nélkül is megmaradhat!
Még annyi, hogy próbáld meg kb. kiszámolni, hogy mennyi lenne a táppénzed. Igaz én még a 70%-ot kapom, de kb. 15000-rel kapok kevesebbet, mintha dolgoznék.
Ez főleg megéri.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!